Monthly Archives: November 2013

“Kvaak-kvaak” mökin rannasta

sinisorsa_suu_auki_IMG_3266Tämä voi nyt tulla useimmille luontoblogaajille yllätyksenä, mutta oikeasti linnut eivät puhu. Eivät sano esim.: “Terrrrve! Sinulla on muuten parrrranoidinennn skitsssssofrrrenia!” Nimen ja sotilasarvon saattavat kertoa, jos uhkaa syöttää poretabletteja, ja siihenkin puuttuu heti Haagin pojat. KYLLÄ ON JUMALAUTA MENNYT TÄMÄ IHMISOIKEUSHAPATUS LIIAN PITKÄLLE ENTÄ PORETABLETTITEHTAAN TYÖNTEKIJÄT? Yksin, lainkuuliaisina, pölyisinä ja unohdettuina tehtaan hämärällä, kuivalta puulta tuoksuvalla vintillä kanahäkeissä. MISSÄ VIIPYY GREENPEACEN TAKUUMIES?

Hurja hypähdys hiekkatiellä

lentava_peura_IMG_1498 copyKun menee lenkille emännän kanssa, on kiva katsella luonnon monimuotoisuutta. Toisaalta olisi kiva, jos ei tarvitsisi TUIJOTTAA LEIJUVAN PEURAN PERSETTÄ! SIIRTÄKÄÄ SE PEURA ENNEN KUIN TULEN SEURAAVAN KERRAN KUVAAMAAN TAI EN VASTAA SEURAUKSISTA, KIITOS!

Kirjosiepon ketterä taitolentoesitys

kirjosieppo_pontolla_IMG_9838

Hehheh! Varmaan helppo lentää sumuisilla, epäkonkreettisilla siivillä! Eivät varmaankaan pidä ilmaa, jolloin joutuu haromaan tosissaan pysyäkseen edes paikallaan. Siellä näkyy poikanenkinkirjosieppo_pontolla_IMG_9838

Ohhoh otan tässä samalla vähän hapanta niin meni sama kuva toiseen kertaan! Menköön, rahaa on! Sitä piti sanomani, että poikanenkin kurkistelee huolissaan, että “Olisipa minulla kiinteäsiipinen äiti!” Kyllä on kirjosiepon poikasten ajatukset menneet niin omituiseksi, ennen ajattelivat vaan, että “Mato, hyvä!”. Se on linnulle kohtuullista nyt kebabin hakuun hellurei!

Sinisorsaäidin ylpeydenaiheet

sinisorsa_joka_ei_ole_kuullut_kondomista_IMG_9850 copy

Sorsat ovat lintumaailman paskasakkia! Vailla leipomotyökokemuksen häivääkään vehtaavat ihmisten rannoissa kerjäämässä pullaa, jonka ihmiset ovat ostaneet kalliilla per metri. Siis sen rannan. Hevovvittu ei suju edes suomen kieli, jätän tämän blogauksen tähän!

Tai se piti vielä sanomani, että jos itse saisin kahdeksan lasta, niin kyseessä olisi pienoinen ihme tiedepiireissä. “Reino synnytti taas – tutkijat kujalla!” No nythän tämä juttu lähtikin uuteen nousuun, eli voin vielä kirjoittaa, että EN YMMÄRRÄ SINISTÄ VIIVAA SORSIEN KYLJISSÄ! ENSIN OLLAAN NAAMIOIDUTTU KUIN JOTKUT KAISLIKKONINJAT  JA SITTEN LOPPUMETREILLÄ RYSSITÄÄN HOMMA HUOMIOVÄREIN! Ai että teki hyvää vähän purkautua, menen nyt pitämään vaimolle lankavyyhteä (en ymmärrä miksi, lankakeriä saatavissa).

Kukas kerää käpyjä kesän kylmetessä?

orava_puhuu

Kyllä on taas eläin! Näyttää käpy suussa pitävän puhetta kuin joku Helsingin herra:

“Hyfät kanffaofafat!
Meidän on kefättävä käfyjä
Jotta keftafyysvaje ei piinaifi
Meitä talfen apeina tunfeina.
Kiitokfia, kahfia on tarjoffa en-muifta-miffä!”

Vaikuttaa olevan henkisesti suunnilleen yhtä vakaa kuin euro – en siis ihmettele, että on käytetty valuuttana!

Närhen hypnoottinen katse kivasti rajattuna

narhen_silma_IMG_0363

Voit vittu mitä taidetta! Taas kerran jos olisi ollut vanha kamera ja objektiivi, niin olisi puoltanut vasemmalle ja lintu olisi ollut keskellä kuvaa ja nokka terävänä. En kerta kaikkiaan ymmärrä mitä helevetin apurahaa minun näillä nykykuvilla pitäisi hakea! Tai osallistua TV-visaan, ja joku kalju komeljanttari olisi että: “Kämmmmenennn!” vaikka olisi tarkoittanut kymppiä. EN KESTÄ MANEEREITA!

 

Laulujoutsenten elämää

Suomen_joutsenet_ry_IMG_1862

“Paska päivä!”

“Joo, ei ois pitäny tappaa sitä kettua.”

“Jep. Uidaan Kesoilille.”

Harvinaisuuksia etsimessä?

maailman_harvinaisin_lintu_IMG_1520

Uskon vakaasti, että tämä on Suomen harvinaisin lintulaji. Tai jos ei ole, niin aivan vitun sama! Soitellaan ja mennään syömään!

Kaurisko se sieltä kurkkaa?

peura_tms_kurkkaa_IMG_6682.JPG

Vaimon kanssa käydään usein marjassa. Tai oikeastaan se menee niin, että minä ajan ja jään sitten autoon lukemaan kirjaa, koska ei vittuakaan kiinnosta marjat. No tällä kertaa en sitten saanut edes lukea rauhassa kun jo joku peura tai kauris tai mikä helvetin gaselli lieneekään alkoi kurkistelemaan valtavan puun takaa. Tai voi tietty olla että puu oli eläintä lähempänä. Avasin auton ikkunan kuvatakseni sen, niin se sai jonkilaisen paskahalvauksen ja jähmettyi paikalleen. PAIKALLEEN! EN VOI YMMÄRTÄÄ MIKSEI ELÄIN LÄHDE KARKUUN! Olet sitten luomisoppiin luottava superjehova tai tiedekoulun käynyt ekonomi niin EIKÖ SEN NYT SAATANA SANO JÄRKIKIN ETTEI JÄHMETTYVÄ ELÄIN JÄÄ HENKIIN! Otan seuraavaksi hirvikiväärin mukaan, tapan sen ja valan kipsiin ja kaadan pronssia päälle niin siinähän se jähmettyy sitten vuosituhansiksi! Bonuksena saa myös tulevaisuuden arkeologit ihmetellä, että mistä on kyse. “Tulepas Jean-Claude katsomaan, kun on erikoinen fossiili!” “En nyt ehdi kun on bridge ja latte kesken.” Vittu mitä porukkaa!