Monthly Archives: October 2013

Missä pikku joutsen pitää päätään?

joutsen_varkauden_uhrina_IMG_1935 copy

No perseessä varmaan! Ei ole tämä lintu armeijaa käynyt, ei osaa seisoa rivissä, ei osaa viedä olalle, ei taakse poistua. Silti täällä killuttelee kesät meidän verorahoilla kirjastoihin murtautuen ja spraymaaleilla klassikkoja tuhrien! Seitsemän veljeksen Juhani siellä punapäisnä härkiä karussa – ja Sinuhe mykistyttää vihreydellään kirjanpitäjiä, pappeja ja niitä muita! Oudosti eksyin asiasta, mutta vaadin tavanomaisuutta lintujen asentoihin. Kärpäsen surinaa on korvissani  eriarvoisuus.. Ei jumalauta taas kääntyi puhe klassikoihin! Loppu!

Laulujoutsenen ja kyhmyjoutsenen herkkä kohtaaminen

suomenjoutsen_ei_pida_kyhmyjoutsenta_juuri_minaan

Puoli päivää olin taas rähmälläni sohjossa niin tässä on tulos; suomen kansallislintu naama norsunvitulla, että: “Kyhmyjoutsen, yyyy!”. Kyllä on niin hienohelmaseks menny tämä uusi sukupolvi että pitää juustotkin siivuta tehtaalla vittu silloin kun minä olin nuori niin oli vaan pettuleipää ja teryleeniä ja käpylehmiä ja sotakorvauksilla maksettiin leskeneläkkeet rintamamiehille eikä kellään ollut koruja naamassa! On tultava muutos tai aikakone!

Outo lintu ulkomailta

IMG_20131026_200922

Otin eilen vähän hapanta ja tänään oli muistikortilla tällainen. Nuorempana krapulat oli normaalimpia.

Kyhmyjoutsenen voimannäyte

joutsen_ja_itsensapaljastaja_IMG_2590

Hyväksyn normaalit joutsenet, jotka keväisin käyttäytyvät niinkuin kuuluu. Sen sijaan en voi käsittää itseään paljastelevia, muiden rahoilla eleleviä paskiaisia, jotka saavat muut joutsenet häpeämään olemassaoloaan. Jos Kekkonen olisi vielä vallassanyt vaimo tulee pitää mennä!

Kalasääksen komeaa kaartelua

IMG_5186_kalasaaski_light

Tämä lintu on ammuttuna ja maahanlevitettynä pauttiarallaa 1,7 metriä leveä. Västäräkki taas lienee jossain 0,1 metrin paikkeilla. MISSÄ ON KOHTUUS JOS SAAN KYSYÄ?

Kuikkakameralla kiva kuukuva

ihmissusiiiiiiiii_IMG_4646_500Ouuuuuuuuuu! Ou-ou-ouuuuuuuuuuuuu! Snif, snif-läähähä-Ouuuuuuuuuuu!

Meriharakan metka kaupunkimatka

bird_x3_IMG_4447

“Hei, olen meriharakka ja syön aina kaupunkikäynneilläni paskaa! Sanokaa terveisiä langolleni harakalle, jos näette häntä. Hän on minulle kolme paskaa velkaa! Nyt on taas mentävä!”

bird_x3_IMG_4475

“Disarm and cross-check!”

Hiirihaukan uljas kaari

Bird_X_eagle_hawk_whatnot_IMG_3786_b

Hahhah miten lihava! Ihme että pysyy ilmassa! Varmaan etti tossakin kebabia. “Saako ekstra-jugurtilla ja -kananmunalla, kun pitää lentää Lahteen.” Peräänkuulutan evoluution karsivaa efektiä.

Naakka-paakka pakana!

naakka_hangossa_b_IMG_2285 copy

Naakat ovat kuulemma älykkäitä lintuja ja kykenevät ratkomaan yhteistyötä vaativia, älyllisiä haasteita. NO MIKSI VITUSSA NIITÄ EI SITTEN PISTETÄ EDUSKUNTAAN?

Auringonlaskun varis

auringonlasku_varis_IMG_4498

Tätähän te ette usko, mutta auringonlaskun aikaan varis oli ihan ilman kuvankäsittelyä tämän värinen! Miksette usko? Paskapäät!