Monthly Archives: March 2014

Harmaahaikaran huima ylilento

harmaahaikara_perkele_IMG_0911

Pidemmän aikaa on harmaahaikara vältellyt kuvatuksi tulemista, mutta nytpä keksin keinon: huutelin parvekkeelta ennen ulos lähtöäni kuuluvasti: “Taidanpa lähteä kävelylle ilman kameraa!” Käärin vielä teleobjektiivin sanomalehtiin, ja sanoin ovesta astuessani: “Vienpä tästä kukkia vaimolle!” Aivan oikein! Heti lensi harmaahaikara vittuillakseen suoraan pään yli noin neljän metrin korkeudelta! Yllätys sulle, riepulintu: HS katuun ja räps!

Reino asteli takaisin kotiin voittajana, kantotuolissa, rummut kumisten ja viehkot tanssijanaiset Reinon lihaksikasta vartaloa öljyten! Niin ihanaa on luontokuvaus!

Okei, kuva on vaimon muistikortilta Barcelonasta ja yhtään lintua ei näkynyt ja vaimo vaatii vieläkin niitä kukkia JOITA EI KERAKAIKKIAAN OLE!

Valkohaikara Madeiralta

valkohaikara_fly_crop_IMG_7866Nykyään kun lääketehtaiden määräyksestä kaikilla on ADHD, niin mitään ei kuunnella loppuun asti. “Jumalauta valkohai! Paetkaa jos henkikultanne on teille kallis!” Hait tappavat muuten maailmassa vuosittain 20 kertaa vähemmän ihmisiä kuin lehmät. Halauaisinpa nähdä lehmäkauhuelokuvan, jossa juuri ja juuri pellon pinnan yläpuolella viistävät, tuskin havaittavat sarvet lähestyisivät vääjäämättä pellon pinnalla tukiaisista nauttivaa maajussia; “Tungttung – tungttung,  tungttung – tungttung…”. Juuri kun maajussi vilkaisisi taakseen lähestyvää lehmää kohti, sarvet laskeutuisivat takaisin pellon pinnan alle… Maajussi jatkaisi viheltelyään ja lehmä lähestyisi: “Tungttung – tungttung,  tungttung – tungttung…” Sitten yht’äkkiä elokuvalle ei sittenkään saataisi rahoitusta ja Markus Selin jäisi buutsimiehelle velkaa, josta MOT tekisi ohjelman. Maajussi puolestaan ei kuuna päivänä tietäisi aiheesta mitään, koska ei nähnyt lehmää eikä ohjelmaa, ja hihittelisi vaan koko matkan tukiaispankkiin. “Ottaisin vielä noita, joissa lukee 500 ja noita, joissa lukee että 100. Juu, pistä perkele koko pussi kun on perjantai!”

 

Simpanssien sukukokous

ihmisia_1800_luvulta

“Hei, nyt kaikki kunnolla, toi ihminen kuvaa meitä!”
“Ai toi läski vai toi kalju?”
“Ihan sama, mutta älä kaiva nenää!”
“Nenää ja nenää, Jake imee Tanen persettä ja Tane nauraa!”
“Ei jumalauta, ei me näin haluta jäädä historiaan!”
“Heh! Make yrjöö meidän takana!”
“Ei jumalauta, nyt ryht..” RÄPS!

Tikahduttava tiklihavainto

erityislintu_IMG_8165Vaimon muistikortilta Madeiralta viimekuulta. JUMALAUTA SE ON SUOMALAINEN TIKLI! PERKELEEN GIGOLOT VIEVÄT MEIDÄN LINNUT JA ULKOMAALAISTAUSTA ON TÄSSÄ SELVÄ! TAI EPÄSELVÄ, MUTTA TAUSTA ON! Ilmeisesti siksi on epäselvä, että valoa on ollut vähän ja vaimon on pitänyt laittaa suuri aukko että valotusajan on saanut tarpeeksi lyhyeksi MUTTA TIKLIT TAKAISIN! JA KARJALA! EI VOI PORTUGALI VIEDÄ REINOLTA KARJALAA! SIELLÄ MÄTÄNEE VILLAT JA EIKÄ SOTILAISTA SAA SELVÄÄ, ETTÄ KUMMALTA PUOLELTA NE OVAT! Paitsi kansainvälinen yhteisö saa selvää, mutta Putin ei saa. HERÄÄ, PUTIN, VENÄLÄISIÄ NE OVAT! EI KALJUN TARVITSE OLLA SOKEA!

 

Sorsat aikaisella soitimella

sinisorsa_rankaisemassa_IMG_0009

Eilen ihan rauhassa kävelin Töölonlahdella niin alko tapahtua sorsat nyökytteli ja panemiseksihan se meni soitin poliisit niin ne sano että eläimet saa panna ei saa lapset näkee tulee murhaajia ja ei voi kehittyä Päivi Räsäsen ohjeiden mukaan ja VIINAA JUO YÖKERHOISSA VALVOTUISSA OLOSUHTEISSA KADULLE SIITÄ JOKA SORKKA!

Kyhmyjoutsen sateenkaarikylvyssä

joutsen_ja_sateenkaari_IMG_8542

Luin jostain lintukirjasta, että joutsenet saattavat muodostaa parisuhteita saman sukupuolen kanssa. Selvä, mutta TARVIIKO SITÄ JUMALAUTA HIEROA NAAMAAN JA OIKEIN KEIKISTELLÄ SATEENKAARITAUSTALLA? Minun nuoruudessani oltiin kaapissa ja sinne vietiin sitten ruuat ja juomat jos tarvi. Naamakoruja ei viety, vaikka joskus pyysivät. “Töööisit nyt!” “En.”