Monthly Archives: July 2014

Jalohaikaran jököttelyä

valkohaikara_istuu_IMG_7809Jalohaikarat ovat Saatanan keksintöä! Lentäessään ne vaikuttavat ihan säntillisiltä, mutta kun ne istuvat alas puuhun, niiden todellinen luonne paljastuu. Kyttyräselkäisinä ne raakkuvat silmät punaisina kiiluen: “Viennnn teidän lapsenne ja puhkon Volvostanne rennnkaaaat!” Lapset saa viedä kun ne juoksee tuolla yläkerrassa ympyrää niin etteI ISI VITTU SAA BLOGATTUA TÄSSÄ KIVASTI ja Volvo puoltaa pahasti oikealle, eli jos nokit niin NOKI SITTEN SITTEN SITÄ VASENTA TAI TULEE VÄHÄN HAULIKKOA SIIPEEN! Huh kun vähän avautuu niin kivasti laskee pulssi ja alkaa tehdä vähän mieli hapanta. Lopentankin tähän tästä ENPÄS VITTU VIELÄ LOPETA KOSKA MUISTIN JUURI ETTÄ ON OLLUT VÄHÄN VITUN HELLE JA JATKUU HUOMENNA VAIKKA SOITIN MTV3:N OHJELMAPÄIVYSTYKSEEN, ETTÄ ON IRONISTA LAITTAA PEKKA POUTA -NIMINEN KEEKOILIJA RUUTUUN KUN KANSAKUNTA HUUTAA ARMOA NESTEHUKAN ULVOESSA PIHALLA KOLMEAKYMMENTÄ ASTETTA! PORNON RAJA OLI NUOREMPANA 45 ASTETTA JA SITÄ EI TULISI TAVOITELLA CELSIUKSINA ILMASTONMUUTOS TAI EI VITTU HIPIT LOPETTAKAA EN JAKSA PUHEITANNE SIISTIYTYKÄÄ JA ÄLKÄÄ TÄYTTÄKÖ MAATA WOODSTOCK ON JO OHI! Korkinavaaja taitaa olla yläkerrassa. Toisikohan lapset sen jos pyytäisi kauniisti. Vaimo suuttuisi saatanasti, vaikka juoni onnituisi. Haen itse.

Karikukon kiljaisu Utöstä

karikukko_kalliolla_closeup_crop_IMG_9733 copy

Hahaa! Reino voitti eläimen! Reino otti hyvän kuvan ja on luomakunnan herra! Kaikki muut lajit tottelevat Reinoa ja alistuvat kuvattavaksi jos Reino vaan haluaa! Ja jos Utö on ulkomailla, niin silloin tämä on vaimon muistikortilta, koska minähän en ulkomaille mene! Kuitenkin silloinkin olen jotenkin kuvannut tämän, mitä en osaa selittää, mutta haluan ottaa tästä kunnian! Hieno kansallistunne, nyt kuluu pojjaat kebabbia!

Komeaa kurkien kiitoa

harhaiset_kurjet_IMG_3900Aivan rauhassa ajelin Teijossa moottoriveneellä niin EIKÖ SIINÄ JUMALAUTA LÄHDE HATTU PÄÄSTÄ KUN LENNETÄÄN MATALAMMALLA KUIN ON SOVITTU MISSÄ VIIPYY LENNON JOHTAJAT LAKOSSA JUMALAUTA KURJET HYPPII SILMILLE MISSÄ VIIPYY ILMAVOIMAT “SIIVELLÄ TUNNISTAMASSA” JYRKI KATAISTA MAASSA JUMALAUTA JOKA IIKKA KAHVILLA HAPPINAAMARIT PÄÄSSÄ KATSOTAAN TOP GUNIA! Kekkonen oli siitä hieno mies, että olisi laittanut nämäkin kurjet kertausharjoituksiin, jos ei muu olisi auttanut. Hieno mies ja kova naistenmies niin kuin Reino, paitsi vaimo estää.

Lähikuvassa harmaahaikara

harmaahaikara_sihneessaIMG_1153
Kadonnut: Harmaahaikara. Tottelee nimeä Pentti. Pentti katosi vuonna 1969 Woodstockiin nautittuaan aivan vitusti kiellettyjä aineita. Pentin tunnistaa tyhjästä katseesta, alati ulkona roikkuvasta kielestä ja järjettömän sekaisesta valkoisesta parrasta, jonka takaa Pentti kertoo usein maailmanrauhasta ja universumin ykseydestä. Yleisövihjeet pyydetään ilmoittamaan kaislikkoisella merenlahdella sijaitsevalle poliisilaitokselle kähein rääkäisyin: “Rääääh! Räääh!”.