Monthly Archives: December 2013

Pysäyttävä pääskykuva

paskova_paasky_IMG_3130

Pääskyjä on vähän helvetin vaikea kuvata, koska ne ovat vikkeliä ja väistelevät kameramiehiä yhtä taitavasti kuin Keskustan poliitikot asiallisia kysymyksiä. Otin taannoin  kärsivällisesti tuhatkunta lentokuvaa, ja kamerasta vilkaistuna onnistuin mielestäni tässä kuvassa sangen hyvin. Nyt kun tämän kuitenkin avasin tietokoneelle, NIIN EIKÖ SE JUMALAUTA PASKANNA SIINÄ? ELÄIN PROTESTOI 4000:s osa sekunnin tarkkuudella juuri silloin, kun luomakunnan kruunu painaa laukaisinta. KOHTUUTONTA JA PASKA HARRASTUS! Nyt menen syömään suruuni kebabbia, marsipaania ja muuta jouluruokaa ja valehtelen vaimolle, että on kuumeinen olo. Silloin se passaa enemmän.

 

Viluinen varpunen jouluaamuna

varpunen_vankilassa_IMG_5967_lowres

En kestä tällaisia tunteellisia kuvia. Lisäksi minulle on jäänyt erittäin epäselväksi Joulusta se, että jos Jeesus syntyi neljä vuotta ennen Kristusta, niin EIKÖ SILLOIN JEESUS OLLUT KRISTUKSEN ISOVELI? FAKTAT KUNTOON ENNEN KUIN PERUSTETAAN USKONTO! ESIM. SCIENTOLOGIT OVAT HOITANEET TÄMÄN PAREMMIN! Tai okei eivät ole, mutta Tom Cruise ja Travolta ovat kunnon miehiä! Tai okei eivät ole, kun ovat ulkomaalaisia, mutta jos olisivat Savosta, niin olisivat. Kunnon miehiä. Lisäksi se selittäisi sen scientologia-asian. JOKAINEN MENEE NYT OMAAN KOTIINSA JA SYÖ TAVALLISTA KINKKUA JA PERINTEET KUNNIAAN TAI ULKOMAILLE JOKA SORKKA!

Sisiliskon paluu

Sisilisko_koomassaJoudun nyt laittamaan tämän kuvan uudelleen, koska vaimo raahasi minut tänään elokuviin. Kyseessä oli ulkomaalainen filmi, jossa joku Dildo-niminen keskonen lähti vuorelle pelastamaan lohikäärmettä tms. En helvetti tajua, että mennään millekään vuorelle ja lohikäärme näytti sisiliskolta ja matkalla oli erityisiä haltioita, joita ei olisi päästetty armeijaan ja enkä ole lainkaan varma että tarina perustui tositapahtumiin EIKÄ VOI KÄÄPIÖ JUMALAUTA VOITTAA ISOA MIESTÄ SE ON AIVAN SELVÄ SAATANA ASIAOHJELMIEN PARIIN KOKO KANSAKUNTA NYT JA EN IHMETTELE ETTÄ ON LAMA! Ei maittanut edes kebabbi moneen tuntiin. Tai maittoi mutta en myönnä, koska elokuvassa piti pitää laseja. LASEJA! Olisi säätänyt fokuksen valmiiksi hyväksi! Kunnon elokuvat kertovat sodista ja niissä on yksinomaan realistisia kohtauksia eikä varsinkaan ole yhtäkääjn Dildokeskosta! Loppu!

 

Tilhen herkkuhetki

tilhi_liian_lahelta_IMG_5713Tilhet – nuo viekkaat paskiaiset! Uskon vakaasti, että niillä on radioyhteys ja ne välttelevät minua, kun kuljen kameran kanssa.

“Nelonen-nelonen, täällä keskus, Reino lähestymässä kello kuudesta, T miinus 3o sekuntia, liiku 400 metriä pohjoiseen, kuittaatko?”

“Nelonen kuulee, Reino tulossa, liikun 25 metriä etelään!”

“Nelonen nyt vittu kunnolla tai se saa kuvan!”

“Joojoo, ketsi-ketsi, otan 400 metriä pohjoiseen… Tai Nelonen täällä vielä, saanko lähteä viime tingassa ihan vittuilumiel..”

“Nelonen liiku heti, toistan, liiku heti, Reinolla 70 – 200 2.8.L ja 2X, kamera koholla, liikkeen tarve välitön! Kuittaa!”

“Otan tästä ensin tämän kivan marjanmumsmums…”

“Nelonen? Nelonen? NELONEN? Kaikki yksiköt, menetimme Nelosen! Toistan, Nelonen on kuvattu! Keskus pyytää välitöntä ilmaiskua!” 

Kuvassa mittakaavan vuoksi Reino yltäpäältä tilhenpaskassa.

Merikotkan matkan päästä

merikotka_IMG_0479_cropped

Jos kuka näkee tätä merikotkaa, niin pyytäkää lentämään matalammalla. HAHHAHHAH! Vittu mitä hommaa ja ihme että on kädet jäässä!