Kurkistus kuningaskalastajan auvoisaan arkeen


AIII VITTU HIPIT REINO KUVASI KUNINGASKULUTTAJAN! ISÄNMAALLINEN LINTU JOKA EI PAKKASTA PAKENE VAAN SYÖ KOTIMAISTA KALAA! MINÄ NÄIN! TÄLLE SUOMI-KONEPISTOOLI NOKKAAN NIIN ALKAA VITTU ISÄNMAA LEVIÄMÄÄN! Näitä on suomessa vain muutama pari vuodessa ja nyt Reino näki yhden ja OTTI KUVAN SAATANA JA KYLLÄ ONNISTUI HÄN ON SANKARI ILMAN PAITAA MENI KEKSKELTÄ LÄPI REINO! Muut kuvaajat kyllä katsoivat niin laitoin sitten paidan kyllä päälle… Ja lintukin siinä lähti… VAAN VITTU MENKÖÖN KUVA ON JO KENNOLLA! Moni ammattihippi tetsaa monta vuotta pitkin naturaa turpa mullassa ja huumeet lopussa, mutta REINO VIE KUVAT JA NAISET! Oli helvetin pimeä ja muutekin oli kylmä ja koko harrustus perseestä eli en suosittele! Sata vuotta saa kytätä jotain sateenkaarilipulta näyttävää SURKEAA KALALTA HAISEVAA PASKAA! RAHAT TAKAISIN JA MENKÄÄ TÖIHIN! LPPIU!

Leave a Reply