Category Archives: Uncategorized

Kurkistus kuningaskalastajan auvoisaan arkeen


AIII VITTU HIPIT REINO KUVASI KUNINGASKULUTTAJAN! ISÄNMAALLINEN LINTU JOKA EI PAKKASTA PAKENE VAAN SYÖ KOTIMAISTA KALAA! MINÄ NÄIN! TÄLLE SUOMI-KONEPISTOOLI NOKKAAN NIIN ALKAA VITTU ISÄNMAA LEVIÄMÄÄN! Näitä on suomessa vain muutama pari vuodessa ja nyt Reino näki yhden ja OTTI KUVAN SAATANA JA KYLLÄ ONNISTUI HÄN ON SANKARI ILMAN PAITAA MENI KEKSKELTÄ LÄPI REINO! Muut kuvaajat kyllä katsoivat niin laitoin sitten paidan kyllä päälle… Ja lintukin siinä lähti… VAAN VITTU MENKÖÖN KUVA ON JO KENNOLLA! Moni ammattihippi tetsaa monta vuotta pitkin naturaa turpa mullassa ja huumeet lopussa, mutta REINO VIE KUVAT JA NAISET! Oli helvetin pimeä ja muutekin oli kylmä ja koko harrustus perseestä eli en suosittele! Sata vuotta saa kytätä jotain sateenkaarilipulta näyttävää SURKEAA KALALTA HAISEVAA PASKAA! RAHAT TAKAISIN JA MENKÄÄ TÖIHIN! LPPIU!

Heinäsorsan veikeä valkoinen värimuunnos

Vaviskaa, hipit, sillä on taas se aika vuodesta, kun Reino kuvaa harvinaisuuksia ja te vain haisette lumpuille! Kyseessä on äärimmäisen harvinainen, valkoinen värimuunnos heinäsorsasta. Normaalista poikkeavasta värityksestään huolimatta kyseessä ei itseasiassa ole albiino, vaan albinismi ihan vitun kyllästyttävää, mennään asiaanEI KUULKAA LÄHDE AFRIKKAAN TÄMÄ SORSA TALVEKSI LUSMUAMAAN, TÄÄLLÄ SOTII VITTU TALVISOTAA KUTEN ISÄMME ENNEN MEITÄ SADASSA ASTEESSA HAMPAAT JÄSSÄ! EI KÄY SOSSUSSA, EI VIE MEILTÄ NAISIA EIKÄ TYÖPAIKKOJA EIKÄ OTA LÄVISTYKSIÄ! ON MUITA ÄLYKKÄÄMPI, HIENOMPI JA ETUOIKEUTETTU SORSA JA JOKA MUUTA SANOO ON ITSE RASISTI! LOPPU! !

Kalasääsken keväinen katse

Sen kerran kun kuvaa kohtuullisen kuvan jostain petolinnusta, NIIN EIKÖ SILLÄ OLE SAATANA SORMUS KÄDESSÄ MUISTUTTAMASTA REINON AVIOLIITOSTA VOI VITTU HALUAN OLLA VAPAA VIEKÄÄ POIS KARVAISET NAISET! Eikun piti puhua linnuista MUTTA KUN EI KIINNOSTA EI NE TAJUA MITÄÄN NE VAAN LENTÄÄ JA PASKOO JA OPTIIKAT MAKSAA VITUSTI KENEN IDEA OLI LUONTOVALOKAVUAS ALUN PERIN MIKSI NEANDERTAALIT PIIRSI VITUN SEINÄÄN! Huh, helpotti, menen kebabin hakEI KUN JATKUU MITÄ JÄRKEÄ ON SULISSA EIKÖ NE KUTITA HANKKIKAA KARVAT NIINKUIN KUNNON ELÄIMET SUSI KARHU JA VITUT! Huh! Nyt kebabbia.

Nohevan nokikanan aamutoimet

Kaikki linnut ovat perseestä, mutta nokikanat ovat aivan erikoisperseestä. Tässä kymmenen syytä:
1. Arka lintu. Ei olisi nokikanasta puolustamaan isänmaata, Suomi-konepistoolin sarja olisi liikaa ja rintamakarkuruus tosiasia. Kuvatessa tämä tarkoittaa, että ei päästä kahdeksaasataa metriä lähemmäs, eli jos ei ole 70 000 euron putkea, eivät luontokuvaajat korviaan lotkauta. “Vähän näyttää syttyiseltä mun mäkyyn Reinon kyvä, väi mitä sanöt Bärrtil?” EI SAA PUSSUTA TOISTA KUVAAJAA JOS ON SAMAA SUKUPUOLTA KÄDET PEITON PÄÄLLE BERTIL PESE MEIKIT!
2. Jos säätää valotuksen kuonon valkoiselle osalle, muu lintu menee pikimustaksi ja kaikki tietävät, ettei Reino ole mustan ystävä.
3. Jos säätää valotuksen mustaa osaa varten, valkoinen osa tulee loistavan valkoiseksi, joka on hyvä asia ja nyt PUHUIN ITSENI PERKELE PUSSIIN EI OLISI PITÄNYT SANOA KYMMENEN EI KUKAAN KEKSI KYMMENTÄ AUTTAKAA REINOA ANTAKAA JOKU SEKSIÄ!
4. Nokikana on kuin kompassi, eli kääntää aina pään varjoon kuvattaessa. Silmä ei näy. Onneksi filmi ei ole nykyään kallista. Tai varmaan on, MUTTA ÄLKÄÄ NIPOTTAKO SEMANTIIKASATA EN OSAA KIRJOITTAA SITÄ” NOPEASTI!
5. Jos kuka luontokuvaaja pääsee lähelle, alkaa nokikana kouristella ja ottaa erityisiä asentoja, jota en voi hyväksyä. Esim. tässä kuvassa linnun siipi on linnun takana (pitäisi olla sivulla) ja linnun toinen jalka on vielä taaempana (pitäisi olla alla toisen jalan vieressä). PERSE KENTTÄÄN TAI TULEE HAULIA TAPETUN LINNUN KUVAAKO TÄSSÄ HAETAAN?
6. Nokikanan pituus on 37–42 cm, siipien kärkiväli 70 cm ja paino 0,6–1,2 kg. HYVÄ ON KOPSASIN WIKIPEDIASTA EI KUKAAN KEKSI KYMMENT*Ä EI TÄSSÄ HIMASIA OLLA KORVAUKSETKIN OVAT HUONOMMAT EN TIEDÄ MITEN BLOGIIN SAA MAINOKSIA VAIKKA POHJAT ON 120 000 KÄVIJÄÄ PÄIVÄSSÄ VITTU MITÄ PORUKKAA!
7. Nokikana käy talvella ulkomailla, niin kuin Reino ei käy koskaan. Kaikessa ei tosin tarvitse Reinoa matkia, esim. vaimoon ET KANA PERKELE KOSKE! Tai koske vaan se oli viimeksi kaunis 60-luvulla ja jäkättää AIVAN VITUSTI MIKSI EI TULE KAUNIS NAISMALLI REINOA PELASTAMAAN HEVOSELLA RASVATTUNA JA TUKKA KIMALTAEN EROOTTISESTI LIIKKUEN EI SIIS LÖNKYTTÄEN NIINKIUN NYKYINEN VAIMO!
8. VIELÄ PITÄISI KOLME KEKSIÄ VAIKUTANKO JOLTAIN RUNOILIJALTA? Kuvaamataidon tunnilla vapaat aiheet olivat pahimmat; “Kekkksipä, Reinö, kyvä-äihe, ännä lyövyytesi virrrrata!” MIKÄ VITUN LUOVUUS MENE HELVETTIIN PUNAHIUKSINEN ISOKORVAKORUINEN LEHMÄ!
9. Nokikanaa on saanut metsästää Suomessa vuodesta 1980 lähtien. Metsästysaika on koko maassa 20. elokuuta – 31. joulukuuta. NO ON ON WIKIPEDIASTA ALKAA LOPPUMAAN ALAN OTTAMAAN HAPANTA KEKSIKÄÄ ITSE KYMMENES VITUN MONTESSORIVATIPÄÄT MINÄ EN LUO KUN LUNTA SATTUU SELKÄÄN KOLA ON PASKA LOPPU!

Puun takaa pilkistää palokärjen punainen päälaki

palokarki_saatana_IMG_4323
Palokärki liikkui melko energisesti, edes 1/1000 sekunnin valotusaika ei riittänyt terävään kuvaan. Otin kärsivällisesti satakunta kuvaaVITTU TAPOIN SEN TIKAN KUSIN PÄÄLLE TÄYTIN PROPPASIN PUUHUN! KÄYKÄÄ MUUTKIN KUVAAMASSA PAITSI HIPIT ETTE TULE REINON MAILLE MIKSI ON HOMOVIIKKO MILLOIN ON REINOVIIKKO MILLOIN REINO SAA SEKSIÄ VAIMON KANSSA? EI NYT KUN SILLOIN KUN SE OLI NUORI EIKÄ VITUN LÄSKI AUTTAKAA SE NALKUTTAA EN OLE VIENYT ROSKIA JA AUTO PUOLTAA VIELÄ! Huh, helpotti, tänään on Kebab Kesoililla puoleen hintaan, lähden heti.

Mahdottoman harvinainen jalohaikara Medvastössä

vitun_jalo_haikara_IMG_5080_crop jalo_haikara_uhoaaIMG_5084Hehheh! Nyt saattaa muutamaa ammattihippiä vituttaa melkoisesti, sillä Reino kuvasi aivan helvetin harvinaisen jalohaikaran! Ei pesi Suomessa tämä, ei meidän verorahoilla mellasta! Hieno on ja uhkuu valkoista voimaa! Eikun helvetti siis ei ole hieno, koska on ulkomaalainen MUTTA JOSSEI SE NYT SAATANA TULLUT SELVÄKSI NIIN VALKOISET LINNUT OVAT TERVETULLEITA SUOMEEN KUNHAN OVAT SUOMALAISIA VALKOISIA LINTUJA EN NYT IHAN ITSEKÄÄN YMMÄRRÄ MIKÄ VITUTTAA KAIKKI VITUTTAA AUTO PUOLTAA LAPSET HUUTAA VAIMO EI ANNAnyt se tulee pitää lopettaa!

Kalatiiran kesäinen kierros

tiirae_palaa_kotiin_IMG_0539Olen ennenkin todennut, että vaikka halveksun syvästi koko lintumaailmaa, on Tiira eittämättä kuitenkin sen valioita. Tekee työtä joka päivä aamusta iltaan, satoi tai paistoi, ei roiku sossussa, ruokkii lapsensa ja puolustaa reviiriään, jonka tässä tapauksessa katson sen isänmaaksi SE ON MINUN ISÄNMAA SITÄ EI KUKAAN TIIRA TULE NOKKI… Eikun ohhoh meinasin nyt suuttua väärästä asiasta, kun piti juurikin hehkutella tiiraa ja sitten vasta suuttua. Se asia, mistä piti suuttua alunperin, oli NYT EN MUISTA SITÄKÄÄN VITTU KUN SOTKI NYT VÄÄRÄ ADRENALIINISYKÄYS KOKO TOUHUN! Pärjään kyllä. Reino parka. Yksin bloggaa pimeässä. Yksin ei muista mistä suuttuu eikä saa kierroksia moottoriin. Surullinen Reino. Hiukan pullukka Reino, muttei niin pullukka kuin vaimo väittää että on kumpu keskioluesta. Itse on läskiperse. Jos lukee tätä joskus niin ei ole NYT MUISTAN PITI SUUTTUA SIITÄ ETTÄ SAIN SELVILLE ETTEI TIIRA OLEKAAN KANTASUOMALAINEN VAAN MUUTTAA ETELÄAFRIKKAAN TALVIKSI! Tai siis kesiksi, koska maailman akseli on kiero, kuten Volvon ohjauskin VITUTTAA AIKA LAILLA! Eli arvostamani  Tiira on ulkomaalainen NIIN MIKSI SE SIIS SITTEN REHKII JA ON KUNNOLLA EI OLE OIKEUTTA TULLA TÄNNE KÄYTTÄYTYMÄÄN KERRAN VUODESSA KIVASTI J ARYHDIKKÄÄSTI EI TÄSMÄÄ NYT MAAILMANKUVA VAAN JÄRKKYY NYT EN HALUA MUUTTAA MIELTÄ SATTUU PÄÄHÄN HALUAN PITÄÄ SAMAT HYVÄT AJATUKSET! Yritän vastaisuudessa yhä halveksua, mutta vaikeaa on kun vetävät laiturilta käsin 14 h työpäivää. PYSY VANHA HYVÄ NUORUUDEN MUSTAVALKOINEN MAAILMA, TULE KOLMIKANTA JA PELASTA REINO!

 

 

Käärme käymässä

kyy_saatana_lekaa_tuli_IMG_1099
Viltille tuli sympaattisen näköinen kyy, jonka tapoinkin heti lapiolla, koska muistin, että kanslaistaidon oppikirjassa sanottiin, että kyy tulee tavattaessa tappaa. Poltin vielä kyyn jäänteet 98-bensalla Itämeren rannalla ja harmi kyllä iso osa bensasta valui veteen, kun kanisteri kaatui. Sen jälkeen kävin kaatamassa tikkailla jäteöljyt yhteen liito-oravan pesään joka on vituttanut jo kauemman aikaa. Sitten kävin kyykkypaskalla maakotkan pesässä ja pyyhin perseen siimesjäkälällä. Iltasella kävin vielä raudoilla pyytämässä ja suuhun raiskaamassa saimaannorpan.

No en tehnyt mitään edellä mainituista, koska tuo käärmehän on todellisuudessa harvinainen musta muunnos rantakäärmeestä, jonka tunnistaa silmäterästä, joka kyyllä olisi kissamainen mutta tällä on täysin pyöreä. Ajattelin vaan ihan vittuuttani nostattaa vähän HIPPIEN PULSSIA KOSKA TEILLÄ ON VITUN ÄRSYTTÄVÄT VAATTEET JA VÄHÄN HAISETTEKIN VÄLILLÄ PASKALLE! TÖIHIN vaimo tulee pitää mn’ä!

Kauhean käärmeen paluu

anakondaIMG_7700
Joudun laittamaan taas tämän käärmeen kuvan, koska akka pakotti minut vuosittaiseen kulttuuririentoon. Kyseessä oli jo kolmas ulkomaalainen,  ilmeisesti neuvostoliittolainen elokuvan jatko-osa nimeltään “Viiden Armenian taistelu”.

Kuten edellisessä osassa, tässäkin jahdattiin alkuun jotain helvetin lohikäärmettä, joka näytti rantakäärmeeltä, mutta nyt se saatiin hengiltä. Jes! Edellisen osan Dildo-keskonen oli koko alun hukassa, mikä oli myös hyvä. Jostain syystä sitten sodittiin, mitä en pidä pahana, mutta sovitaanko, että seuraavassa sotaelokuvassa dokumentaaarisuuden säilyttämiseksi ei esiinny seuraavia:

1. Meikkaavat miehet, jotka ratsastavat hirvellä. Eivätkä käy armeijaa.
2. Rekiä vetävät kanit. Aivan äärimmilleen vietynä voivat olla hatuissa MUTTA SIINÄ MENEE RAJA!
3. Hento H&M-nainen ei kanna isoa vanhusta, ei riitä voimat ja vanhus haisee plakille.
4. Pitkät kauniit naiset ei ihastu lyhyisiin karvaisiin miehiin ikinä KOKEMUSTA ON VÄHÄN VITUSTI!
4. Nörttiarmeijalla ei voi olla sentään noin huono ja kalpea iho, koomisuuden puolelle meni!
4. Jos on kääpiö, ei saa nauraa, koska on lyhytkasvuinen!
5. Jos on kääpiöarmeija, ei voi olla, koska kääpiöitä on Suomessa n. 1000. EIKÄ HEITELLÄ NIITÄ EIKÄ KANNETA VAIMOJA! Minun vaimoni saatte kantaa pois se on lihonut nykyään nukutaan eri huoneissa.
5. Jos elokuvaan laitetaan maakotkia, olisi hyvä suhteuttaa koko eläviin kotkiin (=190 – 225 cm, ei esim SAATANA SATAMETRIÄ LOPETTAKAA EI MENE LÄPI KENELLEKÄÄN RAHT TAKASIN TAI KUSEN KANKAALLE!
5. Jos olisi pakko antautua Taurielille, voisin harkita, mutta vaimon valokuva olisi piilotettava huoneesta ja ulkomaalaiset korvat olisi piilotettava esim. karvahatulla… Mmmm.. MIHIN JÄÄTIIN KUKAAN EI PANE NYT KETÄÄN KEIJUA ONKO SELVÄ ASIA MINÄ TUNNEN ISÄNNÖITSIJÄN!
6. Lopussa oltiin ihme kyllä Kontulassa, mutta virhe ei metroa näkyvissä, myöskin ulkomaalaisia oli kyllä näkyvissä, mutta JOS LAITETAAN IHANUUDEN MERKIKSI PIKKULINTUJA KONTULAAN EI NIITÄ VOI KUKAAN TUNNISTAA JOS NE OVAT KOLMEN PIKSELIN KOKOISIA JA LENTÄVÄT NOPEASTI VAIN OHI YHDESSÄ KUVASSA! Uskoisin sinitiaisiksi.
7. En ole mikään photoshop-guru, mutta LAITTAKAA NYT SAATANA SOPIVASTI PEHMENNYSTÄ HIUKSIIN JOS SYVÄÄTTE EI NE VOI NÄYTTÄÄ KIHISEVILTÄ EIVÄTKÄ SUMEILTA! (Selection -> Modify -> Feather, sanotaan vaikka kolme pikseliä)
8. Samoten jos näkyy hiuksissa vihreää EI OLE SILLÄ PUOLUEELLA RATKAISUJA NE ON KOIJÄRVELTÄ JOTAIN KAIVINKONEHOUDINEITA JUMALAUTA NYT JÄRKI KÄTEEN JA NEUVOSTOVALMISTEINEN YDINVOIMALA KONTULAAN! LOPPU!

 

Talitiaisen jouluinen tuijotus

talitiainen_filosofisena_IMG_6756Talitintti on aivan vitun varmasti maailmankaikkeuden tylsin olento. En täysin edes ymmärrä, miksi edes kuvasin tämän. En tosin täysin ymmärrä sitäkään, miksi ylipäätään kuvaan lintuja. Enkä sitä miksi asun rivitalossa ylivilkkaiden lapsien ja nalkuttavan vaimon kanssa, enkä sitä MIKSI SE VITUN VOLVO PUOLTAA VAIKKA OLEN KÄYTTÄNYT SEN HUOLLOSSA SATA KERTAA! KULMAT ON SÄÄDETYY, RENKAAT ON VAIHDETTU PÄITTÄIN, RUNKO ON RISTIMITATTU JA VITUT! Huh, tekipäs hyvää avautua, nyt menen alakertaan availemaan lahjoja. Vaimolle aion sanoa, että minulla on terminaalivaiheen syöpä, koska silloin saan taatusti enemmän kinkkua, rosollia ja mahdollisesti jouluseksiä. Myöhemmin jään toki kiinni, jolloin suhde palautuu entiselle jäätävälle tasolleen. Ei mitään menetettävää! Ihana tunne!