Kaurisko se sieltä kurkkaa?

peura_tms_kurkkaa_IMG_6682.JPG

Vaimon kanssa käydään usein marjassa. Tai oikeastaan se menee niin, että minä ajan ja jään sitten autoon lukemaan kirjaa, koska ei vittuakaan kiinnosta marjat. No tällä kertaa en sitten saanut edes lukea rauhassa kun jo joku peura tai kauris tai mikä helvetin gaselli lieneekään alkoi kurkistelemaan valtavan puun takaa. Tai voi tietty olla että puu oli eläintä lähempänä. Avasin auton ikkunan kuvatakseni sen, niin se sai jonkilaisen paskahalvauksen ja jähmettyi paikalleen. PAIKALLEEN! EN VOI YMMÄRTÄÄ MIKSEI ELÄIN LÄHDE KARKUUN! Olet sitten luomisoppiin luottava superjehova tai tiedekoulun käynyt ekonomi niin EIKÖ SEN NYT SAATANA SANO JÄRKIKIN ETTEI JÄHMETTYVÄ ELÄIN JÄÄ HENKIIN! Otan seuraavaksi hirvikiväärin mukaan, tapan sen ja valan kipsiin ja kaadan pronssia päälle niin siinähän se jähmettyy sitten vuosituhansiksi! Bonuksena saa myös tulevaisuuden arkeologit ihmetellä, että mistä on kyse. “Tulepas Jean-Claude katsomaan, kun on erikoinen fossiili!” “En nyt ehdi kun on bridge ja latte kesken.” Vittu mitä porukkaa!

8 Responses to Kaurisko se sieltä kurkkaa?

  1. Tottavie hurjan “symppiksen” kuvan olet ottanut, vaikka hieman “mukavuusalueen” (lue: linnut) ulkopuolella ollaankin. Aprikoimasi pelottomuus voi johtua yksinkertaisesti siitä, että eläin ei kokenut autoasi (jossa kaiketi siis kuvatessasi istuit??) uhkaksi. Jos olisit noussut autosta täyteen pituuteesi, peura olisi todennäköisesti sännännyt tiehensä. ;(.
    Luonnossa kaikella toiminnalla on selityksensä:) Ihallen voimme sitä katsoa ja todeta sen järjestelmällisyyden ja viisauden!! Hellikäämme ja vaalikaamme sitä parhaan kykymme mukaan, se on meidän elinehto:):):)

  2. Katoikko eilen Hitchcockin linnut?? SATAKOLKYTÄVIIS PUNNERRUSTA!!, ihan paska oli. Mikä on tämä Tippi? EI TIPPI OLE NAISEN NIMI, SE ON PALVELURAHA SAATANA. Ja Hedren kuulostaa ruattilta. Niinku pärimani. PÄRIMANI OSAS PERKELE TEHDÄ TEATTERIA. SATAKOLKYTÄVIIS PUNNERRUSTA! Kun tikat tulee savupiipusta ja haikarat ovista niin mä sanon että perkele ohhoh, ole sää se, ole se haikara, sää pystyt siihen. SATAKOLKYTÄVIIS PUNNERRUSTA! mutsis oli haikara. PUHTAITA SUARITUKSIA PERKELE. ja mikä se on toi peura olevinaan?? JOTAIN MAAKUNTATEATTERIA TAI PUSKAFARSSIAKO TÄMÄ NYT SITTEN ON HÄH???

  3. Nytnytnyt 😉 Jäitä hattuun, ylös ulos ja lenkille!!! Suomalainen loppusyksyn luonto on nyt vaisuimmillaan mutta myös sykähdyttävimmillään!! Tiaisparven hiljainen ruokailu yläoksistossa, käpytikan vaimea nakuttelu männyssä, korpin kaukainen rääkäisy jnejne… nämä kaikki ovat aineksia, joista syntyy muistoja:):):). “Ei se määrä vaan se laatu”, vanha totuus pätee marraskuisessa maisemassa. Lintuja on vähän, mutta ne ovat helposti havaittavissa kun puissa ei ole lehtiä ja maisema on paljas. Itäisiä vaeltajiakin saattaa vielä nähdä: oletkos jo tavannut lystikkään taviokuurnan? Entäpä pähkinälehtojen salaperäisen mystikon, pähkinähakin? Marraskuinen linturetki voi olla yllättävän antoisa!!!

    • Kyllähän tämä aika synkäksi vetää, kun ei enää näe mitä kuvaa. Kotona sitten tarkastaa muistikortilta, että “Kas, kuvasin työttömän!”

  4. Ompa siinä valtavan paksu puu tai mahdollisesti hyvin pieni kauris. Järjestelmäkamera on herkkä laite. Sähkön laadulla on väliä (kokeile vaikka!). Viime viikon Lapin reissulla otinkin kokeeksi auton akun mukaan haaskalle. Aavistuksen sulfatoitunut lyijyakku antaa kennolle erinomaista sähkövirtaa. Ai ai miten skarppeja ruutuja! Ettekä muuten usko miten vaikeaa on saada diesel käyntiin ilman akkua.

  5. Ei sähkö vaikuta valokuviin. Tai jos on ihan loppu niin ei tule kuvia, mutta se on sensuuria, ja sen taitaa Kiinan poika! Siellä yrittää kieltää meiltä blogin, vaan ei onnistu kun ei osaa merkkejä! Suomen poika tulee yksin läpi koko puolustusketjun ja napauttaa Ä-kirjaimen ylämummoon! Ihanaa! Tämä on Ihanaa! Oho iski Mertarannan päälle kesken hyvän, kuivakan blogauksen.

Leave a Reply