Monthly Archives: December 2014

Kauhean käärmeen paluu

anakondaIMG_7700
Joudun laittamaan taas tämän käärmeen kuvan, koska akka pakotti minut vuosittaiseen kulttuuririentoon. Kyseessä oli jo kolmas ulkomaalainen,  ilmeisesti neuvostoliittolainen elokuvan jatko-osa nimeltään “Viiden Armenian taistelu”.

Kuten edellisessä osassa, tässäkin jahdattiin alkuun jotain helvetin lohikäärmettä, joka näytti rantakäärmeeltä, mutta nyt se saatiin hengiltä. Jes! Edellisen osan Dildo-keskonen oli koko alun hukassa, mikä oli myös hyvä. Jostain syystä sitten sodittiin, mitä en pidä pahana, mutta sovitaanko, että seuraavassa sotaelokuvassa dokumentaaarisuuden säilyttämiseksi ei esiinny seuraavia:

1. Meikkaavat miehet, jotka ratsastavat hirvellä. Eivätkä käy armeijaa.
2. Rekiä vetävät kanit. Aivan äärimmilleen vietynä voivat olla hatuissa MUTTA SIINÄ MENEE RAJA!
3. Hento H&M-nainen ei kanna isoa vanhusta, ei riitä voimat ja vanhus haisee plakille.
4. Pitkät kauniit naiset ei ihastu lyhyisiin karvaisiin miehiin ikinä KOKEMUSTA ON VÄHÄN VITUSTI!
4. Nörttiarmeijalla ei voi olla sentään noin huono ja kalpea iho, koomisuuden puolelle meni!
4. Jos on kääpiö, ei saa nauraa, koska on lyhytkasvuinen!
5. Jos on kääpiöarmeija, ei voi olla, koska kääpiöitä on Suomessa n. 1000. EIKÄ HEITELLÄ NIITÄ EIKÄ KANNETA VAIMOJA! Minun vaimoni saatte kantaa pois se on lihonut nykyään nukutaan eri huoneissa.
5. Jos elokuvaan laitetaan maakotkia, olisi hyvä suhteuttaa koko eläviin kotkiin (=190 – 225 cm, ei esim SAATANA SATAMETRIÄ LOPETTAKAA EI MENE LÄPI KENELLEKÄÄN RAHT TAKASIN TAI KUSEN KANKAALLE!
5. Jos olisi pakko antautua Taurielille, voisin harkita, mutta vaimon valokuva olisi piilotettava huoneesta ja ulkomaalaiset korvat olisi piilotettava esim. karvahatulla… Mmmm.. MIHIN JÄÄTIIN KUKAAN EI PANE NYT KETÄÄN KEIJUA ONKO SELVÄ ASIA MINÄ TUNNEN ISÄNNÖITSIJÄN!
6. Lopussa oltiin ihme kyllä Kontulassa, mutta virhe ei metroa näkyvissä, myöskin ulkomaalaisia oli kyllä näkyvissä, mutta JOS LAITETAAN IHANUUDEN MERKIKSI PIKKULINTUJA KONTULAAN EI NIITÄ VOI KUKAAN TUNNISTAA JOS NE OVAT KOLMEN PIKSELIN KOKOISIA JA LENTÄVÄT NOPEASTI VAIN OHI YHDESSÄ KUVASSA! Uskoisin sinitiaisiksi.
7. En ole mikään photoshop-guru, mutta LAITTAKAA NYT SAATANA SOPIVASTI PEHMENNYSTÄ HIUKSIIN JOS SYVÄÄTTE EI NE VOI NÄYTTÄÄ KIHISEVILTÄ EIVÄTKÄ SUMEILTA! (Selection -> Modify -> Feather, sanotaan vaikka kolme pikseliä)
8. Samoten jos näkyy hiuksissa vihreää EI OLE SILLÄ PUOLUEELLA RATKAISUJA NE ON KOIJÄRVELTÄ JOTAIN KAIVINKONEHOUDINEITA JUMALAUTA NYT JÄRKI KÄTEEN JA NEUVOSTOVALMISTEINEN YDINVOIMALA KONTULAAN! LOPPU!

 

Talitiaisen jouluinen tuijotus

talitiainen_filosofisena_IMG_6756Talitintti on aivan vitun varmasti maailmankaikkeuden tylsin olento. En täysin edes ymmärrä, miksi edes kuvasin tämän. En tosin täysin ymmärrä sitäkään, miksi ylipäätään kuvaan lintuja. Enkä sitä miksi asun rivitalossa ylivilkkaiden lapsien ja nalkuttavan vaimon kanssa, enkä sitä MIKSI SE VITUN VOLVO PUOLTAA VAIKKA OLEN KÄYTTÄNYT SEN HUOLLOSSA SATA KERTAA! KULMAT ON SÄÄDETYY, RENKAAT ON VAIHDETTU PÄITTÄIN, RUNKO ON RISTIMITATTU JA VITUT! Huh, tekipäs hyvää avautua, nyt menen alakertaan availemaan lahjoja. Vaimolle aion sanoa, että minulla on terminaalivaiheen syöpä, koska silloin saan taatusti enemmän kinkkua, rosollia ja mahdollisesti jouluseksiä. Myöhemmin jään toki kiinni, jolloin suhde palautuu entiselle jäätävälle tasolleen. Ei mitään menetettävää! Ihana tunne!