Monthly Archives: May 2014

Kalasääksen komea koppi

kalasaaksi_varkaissa_IMG_6778
SAATANA REINON LAHNA! ELLEI HETI TAKAISIN NIIN POLIISIASIA! MYÖS RAPUSSA TUPAKOINTI ON LOPUTTAVA TAI TUNNEN ISÄNNÖITSIJÄN! AFRIKASTA ON TURHA LENTÄÄ TÄNNE VIEMÄÄN MEIDÄN KALAT JA TYÖPAIKAT! NYT TARVIN HAPANTA VAIKKA VAIMO SANOO ETTÄ NÄKYY KUMPUNA! LOPPU!

Ruskosuohaukan rohkea kierros

jumalauuuta_minun_mailla_lintu_IMG_6239

VITTU JUMALAUTA HÄLYTYS! Kuvassa näkyvä hävittäjä loukkasi Suomen lmatilaa ‎tänään 25. ‎toukokuu‎ta ‎2014 klo ‏‎15:24:04 Porkkalassa! Lähetin heti kameran siivelle tunnistamaan. Selvisi, että loukkaaja oli valkopäämerikotka, jolloin  en ampunut, koska amerikkalaiset eivät muistaakseni ulkomaalaisuudestaan huolimatta ole vallanneet Porkkalaa viime aikoina. Annas olla jos olisi ollut se toinen nimeltä mainitsematon suurvalta NIIN PERRRRRKELE HÄVITTIIN LÄTKÄSSÄ RAHAT TAKAISIN MIKSI LINNUT VITTUILEE JA ANTERO MERTARANTA PETTÄÄ! Vaimo sanoi, että kyllä se siitä MUTTA EI SE SIITÄ! NYT VEDÄN KÄNNIT JA MENEN LAITURILLE KUUNTELEMAAN POPEDAA! Laitan pelastusliivit päälle, koska niin on sovittu. TOSSUN ALLA JUMALAUTA MIKSI EPÄREILUT TUOMARIT LÄHETTÄÄ LINTUJA REINON MAILLE HÄVETKÄÄ MIEHEN TUSKA TEKEE KIPEÄÄ PERRRKELE EN ITKE HIKOILEE VAAN SILMÄT!

Isokoskelo ja ahven

ahven_parka_IMG_1982“Äiti mä sain isokoskelon! Mä tuon tän kohta kotiiiiiiiin!”

Lintukauneutta Barcelonan eläintarhasta

riikinkukko_IMG_1146Riikinkukko on lintumaailman h.. Hhh… H.. JUMALAUTA EN KESTÄ EUROVIISUJA! SPANDEXEISSA HYPITÄÄN EIKÄ OLLA PARISUHTEESSA PERINTEISESSÄ MIELESSÄ! EI SAA PITÄÄ HAUSKAA ERITAVALLA TOTELKAA PUTINIA PAITSI KARJALA TAKAISIN!

Joutsenten herkkä hetki

joutsenet_synkassa_IMG_4712

joutsenet_sydan_IMG_4735

joutsen_polkee_kuin_tulpatonta_mopoa_IMG_4725

joutsen_kampeaa_kylkeen_IMG_4717

“Se olis sitten viiskymppiä, niin kuin normaalisti.”