Monthly Archives: February 2014

Mänty pukeutuu suruvaippaan

suruvaippa_IMG_1599Hehheh! Olettekos kuulleet perhosensiipiefektistä? Jos Reino pieraisee, niin Kiinassa sataa paskaa! Kiinalaiset eivät muuten ole mitään ruudinkeksijöitä! Tai äh.. No helvetti, ovat kieltämättä, eipä tunnu taas blogailu nyt oikein lähtevän! Yritetäänpä toiselta kantilta: yksi Jari-Veikko laski joskus kouluaikoina, että jos kiinalaiset hyökkäisivät Suomeen kuuden ihmisen levyisessä jonossa, niin ei auttaisi, vaikka kuinka puolustusvoimamme ampuisi kellon ympäri. Kiinalaisia näet riittäisi ikuisesti, koska moinen ei oleellisesti vaikuttaisi heidän väkilukuunsa. Siinä vanhat “Millo hänen pääsä varjo sattuu tuon pienen närreen kohal, nii sillo hänel tullookii noutaja.” -doktriinit eivät päde. Ehdotankin siis rauhallista rinnakkaiseloa kiinalaisten kanssa. Hienojen, jalojen, kauniiden ja älykkäiden kiinalaisten kanssa, jotka ovat käyneet avaruudessa ja Suomen vallattuaan harkitsevat varmastikin Reinosta kuningasta. Reinosta jos kuningas tulee, niin kuin ilmeisesti nyt siis tulee, niin tulee muutamastakin asiasta kuolemanrangaistus Suomeen:

1. Kartan jos piirtää ilman mittakaavaa, vaikka pienenkin tai viitteellisen. SAATANA EI PIIRRÄ! EI OLE JÄRKEÄ! EI TIEDÄ REINO KÄVELLÄKÖ 10 METRIÄ VAI 20.000 KILOMETRIÄ. OHIMO TYKYTTÄÄ JUMALAUTA! Jos taas kävelee yli 20.000 kilometriä, NIIN MENKÄÄ TOISTA KAUTTA!

2. Elokuvissa jos mölisee, kun 700 ihmistä ei mölise. OLETTEKOS LASKENEET, MITÄ SEURAA, JOS 700 ihmistä mölisee kukin kahden minuutin ajan hyvässä sotaelokuvassa? SEURAA 1400 MINUUTTIA MÖLINÄÄ 140 MINUUTIN ELOKUVSSA, ELI KYMMENEN JUKURIPÄÄTÄ ÄÄNESSÄ KOKO AJAN EIKÄ JUONESTA SAA SELVÄÄ! KUKA AMPUI KENET? EN TIEDÄ KUN NEITI B VASTASI PUHELIMEEN JA KESKUSTELI KUUKAUTISISTAAN! Oli kieltämättä pitkä elokuva, mutta EI SUJU ARITMETIIKKA KIIHDYKSISSÄ REINOLTA!

3. Lentokentällä (ulkomaan terminaaleista en ole varma, koska lennän vain Suomessa) jos seisoo ihan hihnan vieressä, NIIN MILLÄ JUMALAUTA NÄKEE KUKAAN MUU, MILLOIN LAUKKU TULEE? LENTÄMINEN ON MUUTENKIN HELVETIN EPÄLUONTEVAA JA KÄDET HIKOAA, EIKÄ LIPSUVA LAUKKU TAHDO HIHNALTA NOUSTA! NYT KAIKKI POIS EDESTÄ, PYSYKÄÄ VÄHINTÄÄN METRIN PÄÄSSÄ HIHNASTA NÄKYVYYDEN TAKAAMISEKSI JA MENKÄÄ VUOROLLANNE!

4. Porttikongeihin jos kusee pääkaupunkimme Helsingin keskustassa. TÄÄLLÄ ASUU IHMISIÄ! EN MINÄKÄÄN JUMALAUTA AJA MAALAISTALON PIHAAN JA VIRTSAA RAPPUSILLE! MENKÄÄ MAALAISET KOTIINNE MUUTENKIN HELSINGISTÄ! Tai tavallaan olette hienoja ihmisiä, koska kunnioitan perinteitä ja ylituotantoa ja teillä ei ole naamakoruja, MUTTA SE JATKUVA PORTTIKONGIIN KUSEMINEN SAA LOPPUA!

5. Porttikongin eteen jos parkkeeraa. SIELLÄ ON JUMALAUTA SATA IHMISTIÄ AUTOINEEN JUMISSA SILLÄ AIKAA KUN PENA HAKEE PUNKKUA! PARKKEERATKAA SATA KERTAA MIELUUMMIN JALKAKÄYTÄVÄLLE TAI KERAVALLE MUTTA PORTTIKONGIN ON PYSYTTÄVÄ AJOKELPOISENA! PENA PUNANENÄ VOISI MUUTENKIN JUOPOTELLA VÄHEMMÄN, NIIN SAISI NAISIA!

6. Vakavaa alinopeutta jos ajaa yksikaistaisella (lähinnä Hangon-) tiellä. MENKÄÄ VITTUUN KÄKKIMÄSTÄ SIITÄ, haluan sotamuistomerkeille, joita tällä suunnalla on useita! TAJUATTEKO, ETTÄ AIHEUTATTE YHTÄ PALJON OHITUSTILANTEITA, KUIN JOS AJAISITTE VAKAVAA YLINOPEUTTA, mutta näin menetellessänne pakotatte ohituksiin myöskin sellaiset ihmiset, jotka eivät paljon yleensä ohittele eivätkä hommaa osaa. TE OLETTE MAANTEIDEN SYÖPÄ!

7. Ulkomaalaista, valmiiksi suosittua hittimusiikkia jos soittaa verorahoilla YLEisradiossa. MITÄ HELVETTIÄ, SEURAAVAKSI VALTIO VARMASTI JAKAA JO-SUOSITTUJA NUORISOVAATEMERKKEJÄ MYYMÄLÖISTÄÄN ILMAISEKSI VERORAHOILLA! PENTTI, TÄSSÄ SINULLE LEVIKSET, KOSKA NÄMÄ OVAT SUOSITTUJA AMERIIKASSA! TASAPÄISTY, PENTTI, TASAPÄISTY! Tosin Pentille voisi tehdä hyvää tasapäistyä, koska viimeviikolla tuli vähän basehypättyä ja tukkakin tuli taas värjättyä beigenoranssiksi. PENTILLE VOITTE SOITTAA, MUTTA SE ON POIKKEUSTAPAUS!

8. Vaimo tulee pitää lopettaa

 

Eriskummallinen lintu Espanjasta

ei_jumalauta_IMG_5113Tällainen lintu löytyi vaimon Espanjan muistikortilta. Minun puolestani voidaan menetellä niin, että tämä lintu pysyy ulkomailla, ja minä pysyn Suomessa. Veikkaan, että kebab helpottaisi tämän linnun oloa, mutta en ole varma saako ulkomailta kebabbia, koska en ole käynyt siellä. Todennäköisesti ei saa, koska se on jonkun direktiivin vastaista ja tehty eläimestä. NUOREMPANA TEHTIIN KAIKKI ELÄIMESTÄ EIKÄ DIREKTIIVEJÄ OLLUT KUIN STAR TREKISSÄ! Tai siis en katsonut sitä, koska se oli ulkomaalainen sarja ja sillä vinokorvaisella oli meikkiä. Mutta Kirk oli kunnon mies. Aina naisissa! Hehheh! Hieno mies!

 

Käpytikan kiva kurkkaus

tikka_krapulassa_IMG_3802Tämä tikka näyttää vähän helvetin krapulaiselta ja siitä tulee mieleen, että mitä tehdään tikkajuhlissa. Minäpä tiedän: syödään mätiä marjoja ja hakataan huvikseen aaltopeltiä ja teräsbetonia; uhotaan ja kokeillaan, kuka on kovin jätkä. Seuraavana aamuna pääkipuisena naureskellaan, kun Jaken nokka on vähän vinossa. NOKKA VINOSSA! JAKEN VANHEMMAT: TIEDÄTTEKÖ MISSÄ LAPSENNE ON? TIKAN KANSSA PUUSSA!

Sinitiaisen pakkaspörhistys Imatralta

sinitiainen_kuvittelee_olevansa_pallokala_crop_IMG_6759

“Ei ois pitääny syyä sitä poreetablettia, mie räjäähän!”

Räkättirastaan talvihetki

rakattirastas_coolina_IMG_6861

Viimeaikoina minua on ahdistanut ajatus ulkomaalaistaustaisista linnuista. Eli tämänkin räkättirastaan kuvan otin Imatralla, NIIN MISTÄ TIEDÄN, ETTEI LINNUN TAUSTALLA NÄY EPÄSELVÄNÄ NEUVOSTOVENÄJÄ? Turhaan leimataan viaton suomalaislintu ulkomaalaistaustaiseksi ja sitten ei auta CV:t, ei koulutukset; “Ei kyllä nyt valitettavasti riitä tohtorin paprut meidän kioskin myyjän paikkaan.” “Mutta kun..” “Ei mitään mjutta kjun! Seuraava!” Nyt en kyllä enää itsekään ymmärrä, olinko syrjimistä vastaan, ja jos olin, niin kenen – myyjän vai hakijan vai kioskin omistajan? KOVIN ON MENNEET MONIMUTKAISEKSI NÄMÄ BLOGIMERKINNÄT! ENNEN OLI VAAN, ETTÄ “PASKARASTAS” ja sillä siisti! Kaipaan nuoruuteen, jolloin kaikki oli mustavalkoista, paitsi TV, joka oli vielä radio.