Hiirihaukan uljas kaari

Bird_X_eagle_hawk_whatnot_IMG_3786_b

Hahhah miten lihava! Ihme että pysyy ilmassa! Varmaan etti tossakin kebabia. “Saako ekstra-jugurtilla ja -kananmunalla, kun pitää lentää Lahteen.” Peräänkuulutan evoluution karsivaa efektiä.

One Response to Hiirihaukan uljas kaari

  1. Heh, enpä usko että on näinä aikoina Lahteen menossa, pikemminkin lahden yli, etelään :). Valtaosa “Butskeista” (Buteo Buteo) muuttaa meiltä mutta joitain jää etelärannikolle sinnittelemään, varsinkin hyvinä myyrävuosina (kuten nyt kuuluu olevan!!) Hiirihaukka on oikea perushaukka, suht. yleinen kautta maan, mehiläishaukan kanssa. Nousevissa ilmavirtauksissa niitä voi muutolla olla hajaparvessa jopa muutama kymmenen, mutta toki jo yhdenkin hiirihaukan näkeminen on aina sykähdyttävä luonnonilmiö! Mukavan kuvan olet muuttavasta haukasta onnistunut “näppäämään”.

Leave a Reply