Missä pikku joutsen pitää päätään?

joutsen_varkauden_uhrina_IMG_1935 copy

No perseessä varmaan! Ei ole tämä lintu armeijaa käynyt, ei osaa seisoa rivissä, ei osaa viedä olalle, ei taakse poistua. Silti täällä killuttelee kesät meidän verorahoilla kirjastoihin murtautuen ja spraymaaleilla klassikkoja tuhrien! Seitsemän veljeksen Juhani siellä punapäisnä härkiä karussa – ja Sinuhe mykistyttää vihreydellään kirjanpitäjiä, pappeja ja niitä muita! Oudosti eksyin asiasta, mutta vaadin tavanomaisuutta lintujen asentoihin. Kärpäsen surinaa on korvissani  eriarvoisuus.. Ei jumalauta taas kääntyi puhe klassikoihin! Loppu!

14 Responses to Missä pikku joutsen pitää päätään?

 1. Siinä ei joutsen tarvitse tyynyä untuva, ero muihin lintuihin tuntuva. Ettei vaan reinosta kävis kateeksi kun noin rennosti viettää aikaansa joutsen tämä. Ostas multa runkopatja, Runko on vielä tossa pihassa pystyssä mutta kyllä se siitä seuraavassa myräkässä kaatuu. Sitä kuusta kuuleminen jonka juurella lähetyssaarnaajan astunto. Asunto, epo, asunto, sano entinenki hiihtäjä kun armeijassa parempaa tupaa vaati. Osaakko hiihtää? Ostas multa nyt hyvät sukset. Tavuja perkele, en osannu koskaan koulussa vaan suoraan opin lukemaan. Laskuissa olin aina huono, runkoa päin mentiin monta kertaa. Ei ollu patjaa siitä pehmusteena, niinkuin nyt tossa pihassa. Sanoinko mä jo? Ostakko vai et. Jos et osta niin et ostaa. Soitin eilen Spielbergille. Tuli just kalafimin kuvauksista, toivottavasti en ole haitaksi, oli sille kuski sanonu. perkele nyt alkaa päässä kiertää, ulalla ollaan tulen takaisin vielä.Taksilla.

 2. Heh, lystikäs kuva kerta kaikkiaan : ) mutta meille ornitologeille “ei mitään uutta länsirintamalta”. 🙂 Kyseessä on todennäköisesti joutsenen normaalit puhtaaanapitotoimet – lue: itsensä sukiminen. Linnuille ja vesilinnuille eritoten höyhenpeitteen kunnossapysyminen on elinehto. Se eristää ja lämmittää talvella, kesäkuumalla puolestaan viilentää jnejne. ja sen tähden linnut käyttävät valveillaoloajastaan suuren osan höyhenistönsä huoltamiseen. En siis usko että kuvan joutsen olisi mennyt “höyhensaarille” sanan varsinaisessa merkityksessä : ) 😉 `)

 3. Mitä enemmän olen seurannut erilaisten joutsenten toimintaa, sitä vähemmän haluan seurata sitä. Toisaalta jos menee sisään, vaimo pyytää tiskaamaan.

 4. 🙂 , Heh, pään “pistäminen pensaaseen” varmaankin ratkaisisi kimurantin tilanteesi, mutta joku muu ulospääsy (vink,vink!) asialle varmaan on löydettävä. Mutta vakavasti: voihan tuo kuva tietysti olla joutsenen sijaistoimintaakin. On nimittäin niin, että kohdatessaan hallitsemattoman ja uhkaavan tilanteen, eläimet joskus tekevät jotain meidän mielestämme käsittämätöntä. Alkavat sukia höyheniä, laittavant pään siiven alle jnejne. Olen kuitenkin vielä edellisen kommenttini kannalla, eli puhtautta tässä vaalitaan. Vaalitaan me ihmiset suomalaisen luonnon puhtautta, jotta se tarjoaisi meille jatkossakin sykähdyttäviä luontoelämyksiä!!

 5. Nyt tulee lukijalta juttuvinkki: http://i.imgur.com/xy9Z0Te.jpg Kuvasin itse tämän vetten päällä seisovan lokin, kuvaa saa käyttää.

  • En voi käsittää miten se lokki pysyy siinä. Valokuvissa vesi käyttäytyy usein eri tavalla kuin todellisuudessa. Herää kysymys missä ovat standardointikomiteat!

 6. SAATANA! Ole se lokki, koe se, nää se! Sää pystyt mihinkä vaan kun vaan yrität. Joonatan on jumalauta kuallu ja pysyy. Vedettiin perkele jonkun lihamyllyn läpi ja sama kohtalo on meilläkin. Lälläripaskaa. SATAKOLMEKYTÄVIIS PUNNERRUSTA JA TUU SITTE PUHUMAAN JOS PYSTYT Vesi ei ole mitään, se on elementti!! Rakasta vettä ja kävelet sen päällä, vihaa sitä niin se peittää sut, ahhahaa mää en ole syäny kolmeen vuoteen. JUMALAUTA!! TOIMIKAA. Saatanan pulmuset. Äites itkee saatana verta haurassa kun näkee sun räystäspääskyperseen toikkarointia. Ehheheh!! TÄMÄ EI SAATANA OLE PELLEILYÄ. MISSÄ NE VIKLOT ON????

 7. AIKUINEN IHMINEN JA PERKELE KALLIIT KAMERAT JA TÄÄLLÄ UIKUTTAA! saatana. Mene soutamaan verkkoja Linkolalle.

 8. Hehheh! Miten sitä aina näin perjantaisin alkaakin tehdä mieli hapanta. Ottaisit sinäkin Teatteri-Joe pari kepardia niin rauhottuisit! Hehheh!

 9. LINNUT EI KÄY SUIHKUSSA, ENKÄ KÄY MINÄKÄÄN!! Mene perkele haistamaan kanahaukkaa, ei haise hyvältä eikä pidäkään. Kolmeen vuateen en ole itteeni pessy, enkä pese!! TULKAA SAATANA HAKEMAAN. Ottakaa kualaavat poliisit, seittemän veljestä, pärimani, vittu mitä näitä on. SATAKOLMEKYMMENTÄ nousee penkistä, kirkon penkkiin istuu vähemmän joka sunnuntai.

 10. Kpardii, kepardii, kohta syödään kebabbii… Pieni sihne päällä, ei siinä mitään. Alkaa toi vaimokin näyttää aika kivalta… Dippidippidii…

 11. Oho ny t pitää mennä sohvalle nukkumaan. Haisee kuulemma aldehydi. Hyvät on vaimot!

Leave a Reply