Outo lintu ulkomailta

IMG_20131026_200922

Otin eilen vähän hapanta ja tänään oli muistikortilla tällainen. Nuorempana krapulat oli normaalimpia.

9 Responses to Outo lintu ulkomailta

  1. Papukaija, heh, varmaan tiesitkin:) Popsimassa maasta jyviä tmstms. Lintujen nokista voi nopeasti tehdä “karkean” lajimäärityksen. Siemensyöjillä on vanttera nokka (meillä esim. nokkavarpunen, käpylinnut jnejne) kun taas hyönteissyöjillä nokka on heiveröisempi – ne eivät tarvitse sitä puremiseen. Ja petolinnut ovat tietysti oma lukunsa vahvoine purentaan ja saaliin raatelemiseen kykenevine nokkineen. Voisikin antaa maallikolle nyrkkisäännön että katso ensin nokka ja sitten pyrstö. Niiden perusteella me “ornit” voimme sitten auttaa lajimäärityksessä!

  2. Ei jumalauta linnun kuulu olla vihree nyt sitä buranaa!

  3. Toki väri, koko, ääntely jnejne. ovat myös tärkeitä “havista” tehdessä. Tuota kuvaa et varmaankaan näppäissyt koti-Suomessa. Joskus isoja papukaijoja on meillä tavattu, mutta ovat aina olleet jonkun kotieläin-karkulaisia. Mutta saitpahan varmaan nyt yhden elämänpinnan eli “eliksen” lisää. Onnea siitä:):)

  4. Nou hätä, Reino. Ostapa papukaija. Et kakadu. Ei tarvi sunkaan pyyttä suotta arastella… Tai jos sulla on suo niin arastele sitten siellä suolla… pyyn kanssa taikka ilman… Ilman kanssa se on vaan helpompaa kun pyyn joka pienenee maailmanlopun edellä…papukaija ei pienene, sano mun sanoneen… Taikka voit opettaa sen papukaijan sanomaan mun sanoneen, nehän osaa puhua, toisin kuin pyyt jotka osaa vaan viheltää. Eikä ne opi varmana viheltämään mun sanoneen. Lintumaailman Roger Whittakereja. Se on tyhmä joka maksaa eikä se joka pyy tää. Ou jes. Jos haluat ostaa niin soita. Nevaa, rämettä, lettoa kaikkea löytyy. PS. Hapan tuntuu maistuvan. Osta multa hieno lintumaalaus: Maistelevat Skitsot, se on melkein oikean taiteilijan eli Rightin maalaama. Eiku leftin.

  5. En voi väittää etten hetkittäin katuisi tämän blogin perustamista.

  6. Susta pitikin varmaan pienenä tulla biologi mutta unohdit i:n ja o:n. Ymmärsin-köhän yskän oikein? Ja kait siinä vähän äo:takin tarvitaan. Haluatko ostaa? Mä nimittäin myyn kaikkea paitsi ei-oota. Äätä pian, älä oota kauan, tarjous on voimassa vain tänään. Huomenna voimassa on jo sulanut. Se on semmoista litkua, sulaa hulluutta se on. Sulassa sovussa voidaan kuitenkin olla, lintupalstahan tämä kait on. PS Mä myyn vaikka isoäitini täytetyn pyyn.

  7. Onkohan mitään virastoa, mihin voisi tehdä valituksen koko elämästään.

  8. Ajattelin hakea valitusten vastaanottajaksi, tulenkohan valituksi?

Leave a Reply