Kuikkakameralla kiva kuukuva

ihmissusiiiiiiiii_IMG_4646_500Ouuuuuuuuuu! Ou-ou-ouuuuuuuuuuuuu! Snif, snif-läähähä-Ouuuuuuuuuuu!

One Response to Kuikkakameralla kiva kuukuva

  1. No, tuohon 0n näin ornitologisessa katsannossa vaikea ottaa kantaa puoleen tai toiseen. Tiesitkö muuten että lintujen muuton mekanismit ovat vieläkin tieteelle hieman tuntemattomat. Aika erikoista, vaikka ihminen on jo lentänyt – aivan!! – kuuhunkin 🙂 Magneettikentät, sisäinen vaisto sekä maan, kuun ja auringon asento, maaston piirteet – kas siinä muutamia selitysmalleja. Nuo kuvailemasi äänet kuulostavat ihan koiralta, kuikka se ei ainakaan ole. Sen äänihän on kesäisin järvenseliltä kantautuva legendaarinen: “kuu-ikk, kuu-ikk”. Sitäpaitsi ehdoton valtaosa niistä on jo matkannut “muille maille lämpimille”. Mutta ihan kiva välipala, tämä kuvaamasi kuukuva 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply