Auringonlaskun varis

auringonlasku_varis_IMG_4498

Tätähän te ette usko, mutta auringonlaskun aikaan varis oli ihan ilman kuvankäsittelyä tämän värinen! Miksette usko? Paskapäät!

3 Responses to Auringonlaskun varis

  1. Heh, vaikeapa tuosta on vaakkua tunnistaa, mutta jos niin sanot niin uskotaan. Tiesitkö että varis (ja harakka, naakka jnejne) ovat varsinaisia luonnon puhtaanapitolaitoksia. Ne pitävät huolen siitä että luontoon jäänet raadot, teurasjätteet ja muut sinne kuulumattomat – kenties terveyshaittojakin aiheuttavat – elementit poistuvat luonnosta harmia aiheuttamasta. Syövätpä kebabisi roippeetkin jotka aamuyöllä olet kenties heittänyt “kraa-pulassa” jonnekin lähiön nurkille! Kiitoksen ansaitsisivat nämä frakkipuvut seuraavissa itsenäisyysjuhlissa:) Todettakoon rakkaudella tässä lopuksi kuuluisan elokuvan sanoin “We’ll always have varis.”

  2. KUKAAN EI SYÖ REINON KEBABIA! KUKAAN EI SYÖ! EI OLE HUUUMORIA TÄMÄ REINO SAA KEPABIN! LPPU!

  3. Talvi on tulossa ja muuttolinnut jo hyvin pitkälti jättäneet meidät 🙁 Varsinkin pohjoisemmassa Suomessa sydäntalven paukkupakkasissa varis on lähes ainoa päivittäin näkyvä lintumaailman edustaja. Toki “kuusiston kätköissä” sielläkin hyörii tiaisia, kanalintuja, pohjoisempana kuukkeleita ja riekkoja, mutta varis on monesti ainut hiljaisen maiseman elävöittäjä. Toisaalta taas pohjoisessa varis on usein ensimmäinen “kevään sanansaattaja” ja sen raakunta mitä tervetullein ääni kaamoksen hiljaisuuden jälkeen:) Hiljaisessa paukkuvassa pakkaspäivässä puunlatvassa tai aidantolpalla istuva varis on aina sykähdyttävä luontoelämys!!

Leave a Reply