Harmaahaikaran huima ylilento

harmaahaikara_perkele_IMG_0911

Pidemmän aikaa on harmaahaikara vältellyt kuvatuksi tulemista, mutta nytpä keksin keinon: huutelin parvekkeelta ennen ulos lähtöäni kuuluvasti: “Taidanpa lähteä kävelylle ilman kameraa!” Käärin vielä teleobjektiivin sanomalehtiin, ja sanoin ovesta astuessani: “Vienpä tästä kukkia vaimolle!” Aivan oikein! Heti lensi harmaahaikara vittuillakseen suoraan pään yli noin neljän metrin korkeudelta! Yllätys sulle, riepulintu: HS katuun ja räps!

Reino asteli takaisin kotiin voittajana, kantotuolissa, rummut kumisten ja viehkot tanssijanaiset Reinon lihaksikasta vartaloa öljyten! Niin ihanaa on luontokuvaus!

Okei, kuva on vaimon muistikortilta Barcelonasta ja yhtään lintua ei näkynyt ja vaimo vaatii vieläkin niitä kukkia JOITA EI KERAKAIKKIAAN OLE!

10 Responses to Harmaahaikaran huima ylilento

Leave a Reply