Ruskosuohaukan rohkea kierros

jumalauuuta_minun_mailla_lintu_IMG_6239

VITTU JUMALAUTA HÄLYTYS! Kuvassa näkyvä hävittäjä loukkasi Suomen lmatilaa ‎tänään 25. ‎toukokuu‎ta ‎2014 klo ‏‎15:24:04 Porkkalassa! Lähetin heti kameran siivelle tunnistamaan. Selvisi, että loukkaaja oli valkopäämerikotka, jolloin  en ampunut, koska amerikkalaiset eivät muistaakseni ulkomaalaisuudestaan huolimatta ole vallanneet Porkkalaa viime aikoina. Annas olla jos olisi ollut se toinen nimeltä mainitsematon suurvalta NIIN PERRRRRKELE HÄVITTIIN LÄTKÄSSÄ RAHAT TAKAISIN MIKSI LINNUT VITTUILEE JA ANTERO MERTARANTA PETTÄÄ! Vaimo sanoi, että kyllä se siitä MUTTA EI SE SIITÄ! NYT VEDÄN KÄNNIT JA MENEN LAITURILLE KUUNTELEMAAN POPEDAA! Laitan pelastusliivit päälle, koska niin on sovittu. TOSSUN ALLA JUMALAUTA MIKSI EPÄREILUT TUOMARIT LÄHETTÄÄ LINTUJA REINON MAILLE HÄVETKÄÄ MIEHEN TUSKA TEKEE KIPEÄÄ PERRRKELE EN ITKE HIKOILEE VAAN SILMÄT!

3 Responses to Ruskosuohaukan rohkea kierros

  1. Joo, kieltämättä eilisestä ottelusta tuli mieleen eräs pesä pallo matsi, minkä näin nuorempana Hyvinkäällä.

  2. Tottavie, ruskosuohaukka (Circus Aeroginosus) se siinä tekemässä saalistuskierrosta ruovikon yllä. Juurikin olet kyllä saanut vangittua ruoskosuohaukan kenties ominaisimmassa puuhassaan, nim. pehmeän sulavasti, ehkä jopa hieman pöllömäisesti, liihottelemassa myyrä- tai vesilintupoikasjahdissaan. Tiesitkös että “ruskis”on melko tuore tulokas linnustossamme, vielä 1960-luvulla se oli aikamoinen harvinaisuus – nyttemmin sen tapaa jo melkein mistä vain etelä- ja keski-Suomesta kaislikoiden päältä leijailemasta. Muut meikäläiset “suokkarithan” ovatkin sinisuo- , arosuo-, ja niittysuohaukka – kaksi viimeistä aikamoisia harvinaisuuksia ja ensimmäinen hieman pohjoisempi asukki. Vinkeitä petoja yhtäkaikki ovat suohaukat, tiukan erikoistuneita omaan biotooppiin ja kauniita katsella niin lennossa kuin “pysäkilläkin” :):)

  3. Heh ja tirsk!! 🙂 🙂 Tottavie mainio lohkaisu Elmeriltä – jälleen kerran. Täällä yritetään olla tieteellisiä ja “naama näkkärillä”, mutta minkäs teet kun tuo kuoliaaksinaurattaja heittelee noita laittamattomia lohkaisuja. Mainiota, mainiota. 🙂 🙂

Leave a Reply