Sinitiaisen pakkaspörhistys Imatralta

sinitiainen_kuvittelee_olevansa_pallokala_crop_IMG_6759

“Ei ois pitääny syyä sitä poreetablettia, mie räjäähän!”

8 Responses to Sinitiaisen pakkaspörhistys Imatralta

  1. Iha hitokseltaa pikseleitä!

  2. Noh, helpotusta on sinnekin päin tiedossa, sillä säät tuntuvat jo mukavasti lauhtuneen, liekö kevättä enteillen:) Näin helmikuulla “tintit” katsastelevat jo uutterasti pesäkoloja joten pöntöt kannattaa viimeistään nyt laittaa kesäkuntoon. (Lue: tyhjentää roskista ja edellisvuoden jätteistä sekä varmistaa kiiinnitys.) Niinpä meillä on sitten kesällä onni saada vaikkapa sinitintti pihallemme. Joskus tosin voi käydä niin että tuossa toukokuulla etelästä palaava kärttyinen kirjosieppo valtaa pesän itselleen, ja siinä saavat sitten munat kyytiä. 🙁 Nämä ovat niitä luonnon “arkisia tragedioita”, jotka meistä kenties näyttävät kohtuuttomilta mutta ovat – kuten sanottu – luonnon arkea. Niihin ei missään nimessä pidä mennä puuttumaan, antaa vain luontoäidin hoitaa asia, niin se on tehnyt jo vuosimiljoonia. En tiedä mihin tuo poretablettiviittaus liittyy, toivottavasti asia ei kuitenkaan ole noin. Siemeniä ja talia “tinteille” niillä talven selkä taittuu!!!

  3. Ei jumalauta nyt en muista tätä eilistä päivitystä tehneeni! Vaimo kyllä pakottaa katsomaan Putousta, koska se liittyy kuulememma jotenkin suomalaiseen kulttuuriin, mutta yleensä en myönnä moista! Ilmeisesti eilen ottamani vodka on ottanut minusta voiton ja näppäimistöön pitäisi hankkia alkolukko. Täytyy pysyä kepardissa. Onneksi ei itse tarvitse hakea sitä Eestistä, koska panimoliitto tai joku tuo sitä jatkuvasti Suomeen ralliautoilla. Olisipa vielä kebabralli, niin krapulaisen ihmisen elämä olisi täydellistä!

  4. Hui jos noin pyöreäksi antaisi itsensä pullistua niin ei voisi lauantai aamuna herätä ex ex ex ex poikaystävän vierestä silmiä hieroen, että mitä vittua….

    • Kyllä monet naiset pitävät vielä naimisiinmenon jälkeenkin huolta linjoista – siis miehensä linjoista. Siinä viestinnässä toistossa on voimaa ja analogiat hakee vertaistaan!

  5. Eiköhän imatranpörhö ole jo etsimässä Maikkua ja käymässä syvää keskustelua tintin ja/tai ukon promillemääristä. Mutta ei romaha, ei sitten millään. Kyllä siitä taas tintitellään.

  6. Iiris: minkäs xx vierestä löysit itsesi Valentinuksen jälkeisenä aamuna, kun höyhenet on pörhistelty? Saman viikon eräänä aamuna kello viisi huuppa oli hereillä ja ihmetellen kuunteli talitinttien taistelua pimeässä pihapuussa. Lunta ripaus siellä sun täällä, ja kamala tappelu, siinä oli titityyt hukassa pahan kerran. Eikö ne perhanan riitelijät nyt samaan pihaan mahdu, ja tarviiko sitä kamalaa perheriitaa alkaa ennen perhettä… typeriä olentoja.

Leave a Reply