Käpytikan kiva kurkkaus

tikka_krapulassa_IMG_3802Tämä tikka näyttää vähän helvetin krapulaiselta ja siitä tulee mieleen, että mitä tehdään tikkajuhlissa. Minäpä tiedän: syödään mätiä marjoja ja hakataan huvikseen aaltopeltiä ja teräsbetonia; uhotaan ja kokeillaan, kuka on kovin jätkä. Seuraavana aamuna pääkipuisena naureskellaan, kun Jaken nokka on vähän vinossa. NOKKA VINOSSA! JAKEN VANHEMMAT: TIEDÄTTEKÖ MISSÄ LAPSENNE ON? TIKAN KANSSA PUUSSA!

7 Responses to Käpytikan kiva kurkkaus

  1. Tästä tulee mieleen vitsi: mitä eroa on käpy tikalla ja valko selkä tikalla? Jos joku tietää, niin kertokaa vaikka tähän vastaamalla.

  2. Niin, heh, “mä mistä alkaisin sen laulun”, sillä kyllähän niillä eroa on kuten kahdella eri lajilla tapaa olla, vaikka “serkukset” ovatkin. Todetaan nyt että ero on niin suuri että eivät risteydy keskenään. Vai olikos tuo kysymyksesi kompa, kun olet tuollainen voittamaton tarinaniskijä? 🙂 🙂 Heh, vieläkin muistelen niitä sattumuksiasi!!

  3. Voi perkele, jos tollasia tyyppejä on illalla baarissa niin mä haluun rahat takas jo nyt etukäteen saatana. ETTE TUU MUN PAIKALLISEEN JA VILKAISTAKAAN EI SAA MUN SUUNTAAN. Perkele. Mulla kuitenkin paikan isoin nokka ja pisimmät kynnet, revin teidät kappaleiksi… Vituttaa kun jo nyt etukäteen sellanen tunne tosta kuvasta, ettei ees kandeis lähtee, ilta on pilalla………..

    • Rauhoitutte nyt ja koitatte suomalaiskansallisesti ja arvokkaasti tuijotella kengän kärkiinne ja sitten otatte vähän hapanta ja kebabbia kolmesti päivässä niin oireiden pitäisi helpottaa. Hölkynkölkyn!

  4. Otin väri printin tosta kuvasta ja laitoin paikallisen oveen, et tän näkösiltä pääsy kielletty, mutta eikö siellä saatana ollut jo yks semmonen sisällä eilen, niin piti kääntyä ovelta pois… Tänään kokeilen onneani uudemman kerran, sellainen luottamus, että viestini on mennyt perille ja paikalla on ihania kotkia ja joutsenia… Jihuu, paljon parempi viilis…

  5. Luulenpa että tikka on tuossa työn lomassa kuullut takaa ääniä ja sitä tässä kurkistelee. Luonnossa eläimet joutuvat olemaan varuillaan 24/7/365 – aina voi peto yllättää 🙁 . Ravintoketjun huipulla olevien petojen kohdalla tilanne on toinen, niillä on se ylellisyys ettei hyökkäyksistä tarvitse huolehtia. Liekö kuitenkin tässä “vaaraton valokuvaaja” häiriön aiheuttaja, joten tikan työskentely jatkunee edelleen 🙂 :). Oletkos muuten nähnyt näitä käpytikkojen “workshoppeja” (suom. työpaja) metsissä kulkiessasi? Puun alla saattaa olla satoja käpyjä, niitä on tungettuina koloihin jnejne kun käpytikka on askarrellut einespuuhissa. Sykähdyttävää on suomalaisessa metsäluonnossa kohdata tällainen “Puu-käpylä” !!!

Leave a Reply