Eriskummallinen lintu Espanjasta

ei_jumalauta_IMG_5113Tällainen lintu löytyi vaimon Espanjan muistikortilta. Minun puolestani voidaan menetellä niin, että tämä lintu pysyy ulkomailla, ja minä pysyn Suomessa. Veikkaan, että kebab helpottaisi tämän linnun oloa, mutta en ole varma saako ulkomailta kebabbia, koska en ole käynyt siellä. Todennäköisesti ei saa, koska se on jonkun direktiivin vastaista ja tehty eläimestä. NUOREMPANA TEHTIIN KAIKKI ELÄIMESTÄ EIKÄ DIREKTIIVEJÄ OLLUT KUIN STAR TREKISSÄ! Tai siis en katsonut sitä, koska se oli ulkomaalainen sarja ja sillä vinokorvaisella oli meikkiä. Mutta Kirk oli kunnon mies. Aina naisissa! Hehheh! Hieno mies!

 

2 Responses to Eriskummallinen lintu Espanjasta

  1. Tästä tulee elävästi mieleen kerta, kun ex poikaystävä muuttui ton näköseks kun sanoin sille, että tämä tarina oli tässä… Kyllä mulla oli naurussa pitelemistä, mutta onneksi olin ottanut vähän votkulia niin auttoi pokkaan. Ilmassa oli draaman tuntua kun onnistuin valehtelemaan uskottavasti, että tämä johtuu vaan siitä kun sun miehisyys on niin iso, etten minäkään kaikkea jaksa niellä…

    • Jos ottaa oikein napakasti hapanta pari päivää, niin saattaahan sitä kieltämättä silmät punoittaa, mutta JOKU RAJA PITÄÄ LINNUN ULKONÄÖLLEKIN OLLA! EN HYVÄKSY ETTÄ SUOMEEN JOS EI TYÖPAIKKAA VIEVÄT VIELÄ MEIDÄN NAISET! Työpaikan saa viedä, se ei ole häävi.

Leave a Reply