Sisiliskon paluu

Sisilisko_koomassaJoudun nyt laittamaan tämän kuvan uudelleen, koska vaimo raahasi minut tänään elokuviin. Kyseessä oli ulkomaalainen filmi, jossa joku Dildo-niminen keskonen lähti vuorelle pelastamaan lohikäärmettä tms. En helvetti tajua, että mennään millekään vuorelle ja lohikäärme näytti sisiliskolta ja matkalla oli erityisiä haltioita, joita ei olisi päästetty armeijaan ja enkä ole lainkaan varma että tarina perustui tositapahtumiin EIKÄ VOI KÄÄPIÖ JUMALAUTA VOITTAA ISOA MIESTÄ SE ON AIVAN SELVÄ SAATANA ASIAOHJELMIEN PARIIN KOKO KANSAKUNTA NYT JA EN IHMETTELE ETTÄ ON LAMA! Ei maittanut edes kebabbi moneen tuntiin. Tai maittoi mutta en myönnä, koska elokuvassa piti pitää laseja. LASEJA! Olisi säätänyt fokuksen valmiiksi hyväksi! Kunnon elokuvat kertovat sodista ja niissä on yksinomaan realistisia kohtauksia eikä varsinkaan ole yhtäkääjn Dildokeskosta! Loppu!

 

13 Responses to Sisiliskon paluu

 1. Se piti vielä sanomani, että koko elokuva kesti 4 tuntia ja näytti kotivideolta. Ihan kuin naapurin etelänmatka. Minun nuoruudessani käytiin Turussa ja ei ollut videoita, kun oli Suomen Joutsenen postikortti. Kaipaan Suomen Joutseneen!

 2. Ei oikein tuu muuta mieleen kuin että toi tarttis sen V.llä alkavan pienen sinisen pilsun…..alkais syökseä tulta ja ehkä muutakin…

 3. Hehheh! Vaimoa närästää, Jumalan kosto siitä eilisestä kääpiöelokuvasta! Piilotin justiinsa sen Renniet, oppii viemään minua kulttuuririentoihin…

 4. Heh,:), aina “symppis” sisiliskohan se siinä valmiina hyönteisjahtiin. En tiedä tuosta elokuvasta, kun minulle riittää “luonnon suuri Bio Rex”, mutta kivan näköinen sisilisko tuossa tottavie. Hyönteisiä syövänä se on muuten hyödyllinen eläin meidän kannaltamme, vaikka tuollainen hyötynäkökulma onkin varsin ihmiskeskeinen. Kaikki faunahan on hyödyllistä ja jokaisella oliolla on oma tärkeä ekologinen lokeronsa, vaikka meistä ei aina siltä tunnukaan. Mutta otapas ketjusta yksi lenkki pois, niin kaikki kärsivät:(. Siinä näemme miten tarkoituksenmukaiseksi luonto on asiat järjestänyt. Kovin leppoisasti lisko tuossa lokerossaan loikoilee… ettei vain yläilmoista hiirihaukka sitä jo nyt tarkkailisi valmiina syöksymään kimppuun ja viemään saaliin pesässä odottaville poikasille… Tällainen luonto on. Kaunis ja julma samaan aikaan. Mutta alati niin kiehtova!!!

 5. Tuli Bio Rexistä mieleen tyrannosaurus rex, joka on mielestäni hieno, konstailematon eläin. Jotkut nykyajan kommunistitutkijat ovat tosin väittäneet, että se oli kasvissyöjä. Samat kelmit varmasti asialla Mannerheimin maineen tahraamisen kanssa. KUMPIKAAN EI SYÖNYT KASVIKSIA JA TALVISOTAA EI HÄVITTY!

 6. Niin, vaikea ottaa kantaa noin kaukaisiin asioihin, mutta ottaisin kyllä kantaa asiaan nimeltä varuskuntien lakkauttaminen, joka on -paitsi maamme puolustusvalmiuden – myös lintufaunan monimuotoisuuden suhteen varsin kriittinen asia. Monet varuskunta-alueet ovat nimittäin eliöstön suhteen varsinaisia paratiiseja!! Mainitsen muutaman esimerkin: Santahamina, Vekarajärvi. Satunnaisia ammuntoja ja taisteluharjoituksia lukuunottamatta nämä alueet (plus monet muut!!) tarjoavat luonnonhoidollisessa koskemattomuudessaan linnustolle lähes luonnonpuistomaisen biotoopin!! En usko että jälkimmisenä mainitsemassani kohteessa kymenlaaksolaisella viirupöllöllä, mehiläishaukalla tai jopa (varmistamattomasti, voimakkaalla “ehkä”-epiteetillä, toim. huom.) kuukkelilla on mitään asevelvollisten hiljaista kasarmielämää vastaan (elleivät linnut ole vakaumuksellisia pasifisteja, mitä en usko:), kun nämä vastapainoksi tarjoavat linnuille loistavat ja rauhalliset pesimäolosuhteet!! Astutaan me ornit siis jatkossakin “Suomen raskaaseen”, se on hyvä tapa varmistaa lintufaunan monimuotoisuus:) PS. Itse bongasin aikoinaan lapinpöllön “ruotuväessä” ollessani. Se tapahtui ampumaradalla, mutta onkin jo kokonaan toisen tarinan aihe:)

 7. Hehheh! Osaan kyllä nähdä myös sieluni silmin reikäsiipisiä harmaahaikaroita lentelemässä armeija-alueen yllä valonheitinten kiiloissa väistelemässä ilmatorjuntaa. Mutta vakavasti puhuen armeija on mielestäni hieno juttu, koska siellä tehdään ihmisistä tavallisia. Niitä, jotka eivät heti ryhdy tavallisiksi saatetaan vaikka vähän hivauttaa turpaan, joka on hienoa ja isänmaallista toimintaa. Tosin siinä on menty perse edellä puuhun, että naiset laitetaan armeijaan. Niitä ei kuitenkaan riitä jokaiselle TAPPELU SIITÄ TULEE KUKA PUOLUTSAA SUOMEA SILLÄAIKAA?

 8. Heh, otitpa esiin ajankohtaisen linnun, nim. harmaahaikaran 🙂 Niitä taitaa poikkeuksellisen lämpimien säiden turvin vielä löytyä maan eteläosista. Usen linnun paljastaa ei-niin-kaunis rääkäisy “aorrg” ja silloin lintujenystävä terästäytyy: jostain on lähestymässä “ardea” ellei useampikin!! Verraten uusi tulokas meillä tämä, mutta tehokkaasti laajentanut elinaluettaan pohjoiseen. Lystikäs kenokaula tottavie, kun istuu rantakivellä tai puun latvassa kalansaalista tähyillen 🙂 Lennossa maallikot sotkevat kurkeen, mutta hyvä tunnistuskeino on muistaa että kurki pitää lennossa kaulan ja jalat suoriksi ojennettuina, kun taas harmaahaikaran kaula on “matkalla metkalla mutkalla”. Kurki – aiemmin arka avosoiden asukki – on myös lisääntynyt sen myötä kun se on oppinut pesimään pelloilla ja rantaniityillä. Tässäpä meillä kaksi arvokasta ja mukavan yleistä isoa harmaata lintua tarkkailtaviksi (Naispuolisten asevelvollisten lisäksi, toim. huom 😉 . Oletkos saanut ne kiikariisi yhtaikaa? Siinä vasta sykähdyttävä, joskin harvinaisempi tilanne 🙂 🙂

  • Taitaa minulla kyllä olla kuvia, missä on harmaahaikaroita ja kurkia, mutta mielestäni kaikenkaikkiaan ne ovat keskenään erilaisia, enkä pidä erilaisuudesta. Jos saisin kiinni, yrittäisin maalata samanlaiseksi. Ei ole hyvä erottua. Se opetettiin jo ala-asteella EN YMMÄRRÄ HARJATUKKAISIA NUORIA!

 9. Bio Rexistä tulee mieleen ex tyranni saurus Rex, joka kyllä sai lähtöpassit melko nopsaan kun asia tuli ilmi. No onneksi meillä ei ollut avioehtoa kun Rex oli niin in lööv alussa.. Nyt siis ajan Mersulla ja käytän kiiltonahkakorkkareita ja turkiksia, onneksi uusikin Rex on in löööööv…

  • Kannattaa olla riittävästi velkaa molemmilla osapuolilla taloa, Volvoa ja lapsia varten, niin ei tarvi avioehtoa. Enemmänkin olen miettinyt tässä vuosien varrella, mihin tarvii avioliittoa. Saattaisin ilman sitä olla nyt Indiana-Reino Amazonilla ja viidakkonaiset katsoisivat minua himoiten. Paitsi hyvä siis olisi, jos Amazon olisi Suomessa ja viidakkonaiset suomalaisia, koska muuten puuttuu isänmaallisuus, mitä ilman on turha soudella kanootilla ja paistatella viidakkonaisten katseiden loisteessa. Siinä krokotiilin saattaisin kuristaa ihan vaan näytteeksi. Mutta siis suomalaisen krokotiilin. Ehkä siis turkulaisen.

 10. Turusta tulee ihan kelpo Tartsaneita ja minäkin mieluiten suomalaisen Rokotiilin kans oon sillai kuin vaikka afriikkalaisen mutta kyllä mä ton pankkitilin silti tarkistan ekaks ihan varulta.. Se pitää olla aitoa in lööv hommaa eikä sitä, että mun kanssa ollan vaan rahojen takia…

  • Ehdotan, että rahaa ja rakkautta ei sotketa keskenään, koska minulla ei ole yli 30 avioliittovuoden jäljiltä kumpaakaan. Paitsi puoltava Volvo on ja siihen orastava viha-viha -suhde.

Leave a Reply