Merikotkan matkan päästä

merikotka_IMG_0479_cropped

Jos kuka näkee tätä merikotkaa, niin pyytäkää lentämään matalammalla. HAHHAHHAH! Vittu mitä hommaa ja ihme että on kädet jäässä!

9 Responses to Merikotkan matkan päästä

 1. Tästä lento hommasta tulee mieleen sellainen vitsi, että lento perä mies oli erittäin vaarallisessa tilanteessa ja kysyi neuvoa kokeneemmalta kapteenilta. Kapteeni ei osannut neuvoa ja onnettomuushan siitä sitten seurasi.

  • En kyllä täysin löytänyt tästä jutusta sitä paljon puhuttua draaman kaarta. Oletko varma, että se vitsi loppui noin?

  • 🙂 Jos ei kyseessä olisi vakava tilanne (lento-onnettomuus, toim.huom.), niin “repeilisin” täällä oikein kunnolla, mutta mutta .. hieman rajunpuoleista huumoria nyt kyllä 😉 Mutta aika hyvin kyllä laittelet sanoja peräjälkeen, tarinaniskijöille on paikkansa aina ja kaikkialla, tottavie 😉

 2. Toi tulee kyllä kohta matkansa päähän, takkikin on jo rikki.. Suosittelen piipahdusta hyvälaatuisessa miesten vaateliikkeessä sekä järeää toimenpidettä plastiikkakirurgin luona, ton näköisenä ei kyllä flaksi käy…
  Paitsi jos sillä on tooosi paljon mania…

 3. No siinähän se “merikokko” saalistuslennolla, katse on tiukasti alaspäin suunnattu saaliin toivossa. Siinäpä syntyy alapuolella aikamoinen paniikki kun tämä räsymattomainen hahmo ilmestyy “katukuvaan”. Koskelot, haahkat, kahlaajat…kaikki säntäävät pakoon yhtenä laumana, ja lokkien lauma riekkuu kotkan ympärillä. Lokit usein kotkan juuri paljastavatkin, ja ne toimivat näin muille linnuille eräänlaisina “hälyttiminä”. Rauhassa ei tämä lintu saa liikkua missään, siitä pitävät lokit (ja kuvaajat, näemmä 😉 ) huolen!! Mutta ilolla tervehtii lintumies kotkaa, sillä hän muistaa että vain pari vuosikymmentä sitten se oli äärimmäisen harvinainen, sukupuuttoon kuoleva laji!!! Suojelutyö on kantanut kaunista hedelmää ja se hedelmä leijailee nyt kotkan muodossa yhä useamman saaristossa liikkuvan ihmispään yläpuolella:) Katse siis yläilmoihin, siellä tämän lintufaunamme uljaimman edustajan näkee myös näin myöhäissyksyisin.

  • Tämä on muuten paras kuva, jonka olen merikotkasta koskaan saanut. Sen kerran, kun ei ollut kameraa käsillä, ottivat merikotka ja harmaahaikara yhteen yläpuolellani niin että höyhenet pöllysivät. Kumpikaan ei vaurioitunut pahemmin, mutta rätinä oli vaikuttava. Nykyään kamera on mukana saatana suihkussakin, mutta kotkia ei ole näkynyt… KOTKAT POIS SUIHKUISTA!

 4. Ettet vain itse olisi ottanut “hapanta” yhteen tai jopa puoli kahteen, heh,”reps” 🙂 🙂 . Mutta vakavasti: harmaahaikaran ja kotkan yhteentörmäys ei ole mikään jokapäiväinen juttu, sillä en usko että “Ardea” (Harmaahaikara=Ardea Cinerea latinaksi, toim. huom) kuuluu kotkan saalisvalikoimaan. Eli jostain muusta siinä on ollut kysymys…Tottavie olet päässyt kokemaan kunniavieraana harvinaislaatuisen luonnonnäytelmän, joka hakee vertaistaan!! Vaikka kamera ei ollutkaan mukana, olen varma että olet tallentanut näyn sielusi sopukoihin ja se seuraa sinua kaikilla tulevilla retkilläsi. Näitä kokemuksia ei elämän aikana monta kartu, mutta sykähdyttävyydessään ne ovat sitäkin arvokkaampia !!

  • Suikussa jos laulaa, niin kuulostaa paremmalta, kuin jos karjuu. Kokeilin kerran, niin vaimo tuli tuomaan kebabbia suihkuun, että “Otapas tämä niin verensokeri pysyy kivasti kivana!” Ajattelin, että välittäähän se!

Leave a Reply