Jalohaikaran jököttelyä

valkohaikara_istuu_IMG_7809Jalohaikarat ovat Saatanan keksintöä! Lentäessään ne vaikuttavat ihan säntillisiltä, mutta kun ne istuvat alas puuhun, niiden todellinen luonne paljastuu. Kyttyräselkäisinä ne raakkuvat silmät punaisina kiiluen: “Viennnn teidän lapsenne ja puhkon Volvostanne rennnkaaaat!” Lapset saa viedä kun ne juoksee tuolla yläkerrassa ympyrää niin etteI ISI VITTU SAA BLOGATTUA TÄSSÄ KIVASTI ja Volvo puoltaa pahasti oikealle, eli jos nokit niin NOKI SITTEN SITTEN SITÄ VASENTA TAI TULEE VÄHÄN HAULIKKOA SIIPEEN! Huh kun vähän avautuu niin kivasti laskee pulssi ja alkaa tehdä vähän mieli hapanta. Lopentankin tähän tästä ENPÄS VITTU VIELÄ LOPETA KOSKA MUISTIN JUURI ETTÄ ON OLLUT VÄHÄN VITUN HELLE JA JATKUU HUOMENNA VAIKKA SOITIN MTV3:N OHJELMAPÄIVYSTYKSEEN, ETTÄ ON IRONISTA LAITTAA PEKKA POUTA -NIMINEN KEEKOILIJA RUUTUUN KUN KANSAKUNTA HUUTAA ARMOA NESTEHUKAN ULVOESSA PIHALLA KOLMEAKYMMENTÄ ASTETTA! PORNON RAJA OLI NUOREMPANA 45 ASTETTA JA SITÄ EI TULISI TAVOITELLA CELSIUKSINA ILMASTONMUUTOS TAI EI VITTU HIPIT LOPETTAKAA EN JAKSA PUHEITANNE SIISTIYTYKÄÄ JA ÄLKÄÄ TÄYTTÄKÖ MAATA WOODSTOCK ON JO OHI! Korkinavaaja taitaa olla yläkerrassa. Toisikohan lapset sen jos pyytäisi kauniisti. Vaimo suuttuisi saatanasti, vaikka juoni onnituisi. Haen itse.

4 Responses to Jalohaikaran jököttelyä

  1. Kuva siis toki vaimon muistikortilta, joka käy ulkomailla. Myös vaimo. Että on muuten suomen kieli välillä vaikeaa. Vai onko se Suomen kieli? Tai jopa Suomenkieli. Vittu laitetaan SuOmEn KiElI. Kielikello-lehden toimitus pyörii tätä lukiessaan hätääntyneenä ympyrää kuin puolukka proverbiaalisessa sian pillussa. “Mitä se Reino nyt tääs?” ja “Iiik, äskeisesssä läyseessäni ei ollut verrrbiä!”

  2. Hauskastipa tottavie kyyryssä on haikara tuossa otoksessa:) 😉 varmaankin saalistuspuuhissa alituisesti tarkkaavaisena :). Eipä tosiaan muuten mikään tavallinen näky täällä Suomemme maassa, vaan satunnaisvierailija etelämpää. Ja kyllä tottavieköön jalohaikaran ilmestyminen meidän lintufaunaamme saa “bongarit” liikkeelle läheltä ja kaukaa 🙂 Monille kyseessä on elämänpinna ja “eliksen” saamiseksi ollaan valmiita ajamaan pitkiäkin matkoja. Mutta voi sitä pettymyksen karvasta kalkkia, jos mainittu rariteetti (“rari” l. rariteetti , suom. “harvinaisuus”) onkin sitten päättänyt äänestää jaloillaan (tai tässä tapauksessa siivillään, heh :):) ja karistanut maamme tomut jaloistaan 🙁 Ei siinä bongarin auta kuin hyväksyä se että linnut ja luonto ylipäätään on arvaamaton. Elämänpinna jäi saamatta, mutta kokemus oli silti myönteinen. Ehkä tuli solmittua uusia tuttavuuksia, sai raitista ilmaa, asianomainen pysyi poissa epätoivotuista ajanviettotavoista jnejne. Ei muuta kuin nokka pystyyn ja kohti uusia havaintoja,!!! 🙂 PS. Tässä taisi tulla hieman eksytyksi aiheesta -nim. jalohaikara – ornitologin arjen dilemmoihin, mutta ehkä tiukkaan tieteellisyyteen pitäytymisestä voidaan silloin tällöin joustaa 🙂 🙂

  3. PS2. Päätetään nyt tämä jalohaikara-keskustelu sentään tieteelliseen faktaan. Tarkistin asian: jalohaikara on ensimmäisen kerran tavattu Suomessa 1976.:) 🙂

  4. Jalohaikara voi minun puolestani haistaa vaikka vitun, oli maa tai manner mikä tahansa! Jos tulee Suomeen, niin SOSSUSSA EI SITTEN ROIKUTA VAAN OTETAAN VAIKKA KOULUTUSTA VASTAAMATONTA TYÖTÄ JA NAISIIN ETTE KOSKE KOSKA NAISETKAAN EI KOSKE MINUUN! JA PUHUTTE AKSENTITTA TAI OLETTE HILJAA JA OLKAA HILJAA JOKA TAPAUKSESSA KOSKA ETTE OLE TALVISOTAA VOITTANEET NIINKUIN ISOISÄMME OVAT. MUU ON PROPAGANDAA JA MANNERHEIM OLI HETERO! LOPPU!

Leave a Reply