Lähikuvassa harmaahaikara

harmaahaikara_sihneessaIMG_1153
Kadonnut: Harmaahaikara. Tottelee nimeä Pentti. Pentti katosi vuonna 1969 Woodstockiin nautittuaan aivan vitusti kiellettyjä aineita. Pentin tunnistaa tyhjästä katseesta, alati ulkona roikkuvasta kielestä ja järjettömän sekaisesta valkoisesta parrasta, jonka takaa Pentti kertoo usein maailmanrauhasta ja universumin ykseydestä. Yleisövihjeet pyydetään ilmoittamaan kaislikkoisella merenlahdella sijaitsevalle poliisilaitokselle kähein rääkäisyin: “Rääääh! Räääh!”.

3 Responses to Lähikuvassa harmaahaikara

  1. Klikatkaapas ja zoomatkaapas muuten niin loppuu retinat kesken AIVAN TURHA KÄYTTÄÄ MUUTA KUN PC:TÄ MÄC ON NAISTEN KONE!

  2. No heh, kylläpä lystikkäältä ja jollain tavalla “salaviisaalta” näyttää Ardea tässä. Mitähän lie pohtimassa? Kenties miettii “syntyjä syviä”, lue: seuravaa nopeaa tuikkausta rantaveteen, minkä tuloksena terävään nokkaan keihästetty sätkivä salakka tai joku muu pienehkö rantakala. Nyt on Ardeoiden aika!! Alkukesällä niitä ei juuri sisämaassa näe, mutta esim. Hämeessä niitä on aivan viime päivinä alkanut näkyä; kierteleviä yksilöitä ovat ja ne saattavat muodostaa isojakin “kalastuskuntia” (lienevätkö luvat näillä kiertolaisilla kunnossa, heh! 🙂 🙂 ;). Yhtä kaikki mukava loppukesän aktiivinen laji nyt kun monet muut linnut viettävät hiljaiseloa ts. ruokkivat lentopoikasia, ovat sulkasadossa tai keräävät varastoja kohta alkavaa syysmuuttoa silmälläpitäen. PS, tiesitkös että syysmuutto on ollut jo pitkään käynnissä. Kahlaajanaaraat ovat jo lähteneet, sorsakoiraat kerääntyvät isoiksi lautoiksi Suomenlahdelle, pikku hiljaa myös varpuslinnut, lokit jnejne. alkavat hankkiutua muutolle. Suomen kesä on lyhyt mutta kiihkeä!!! Vielä on lintuja havaittavaksi ja nautittavaksi!!

    • En tiennyt eikä kiinnosta! Toisaalta kiinnostaa, että miksi täytyy vehdata edestakaisin? Jos on kunnon lintu, niin pysyy Suomessa kesät talvet AIVAN TURHA IMTÄÄN HEILURILIIKENNETTÄ TÄNNE TULLA HARJOITTAMAAN KYLLÄ EI MINUN NUORUUDESSANI LENNETTY ETELÄÄN EI IHMISET EIKÄ LINNUT OLI HYVÄ NUORUUS KUNNON NUORUUS EI RILLUTELTU VAAN PEDATTIIN SÄNKY JA VITALISTA NAAMAAN PAKKASELLA EI HENGITTÄNYT IHO VIELÄKIN PALELTUU HERKÄSTI OIKEA POSKIPÄÄ PAKKASELLA ÄITI VARMASTI PARHAANSA KYLLÄ YRITTI MUTTA EI YMMÄRTÄNYT NYT JÄI NÄÄ ISOT KIRJAIMET PÄÄLLE VAIKKA JO RAUHOTUINKIN huhhuh nyt pelaa taas näppis.

Leave a Reply