Karikukon kiljaisu Utöstä

karikukko_kalliolla_closeup_crop_IMG_9733 copy

Hahaa! Reino voitti eläimen! Reino otti hyvän kuvan ja on luomakunnan herra! Kaikki muut lajit tottelevat Reinoa ja alistuvat kuvattavaksi jos Reino vaan haluaa! Ja jos Utö on ulkomailla, niin silloin tämä on vaimon muistikortilta, koska minähän en ulkomaille mene! Kuitenkin silloinkin olen jotenkin kuvannut tämän, mitä en osaa selittää, mutta haluan ottaa tästä kunnian! Hieno kansallistunne, nyt kuluu pojjaat kebabbia!

2 Responses to Karikukon kiljaisu Utöstä

  1. No heh:) ja todentotta, karikukkohan se siinä – ilmeisesti varoitusta huutamassa kun kuvaaja on sattunut liian lähelle pesimäbiotooppia, lue: karua kallikkorantaa, kivikkoa tahi muuta saaristonmaisemaa 🙂 🙂 Karikukkohan on tottavie saaristomme prototyyppi, oikea “peruskahlaaja”, vähän kuin rantasipi sisävesillä. Ei mikään kovin näyttävä ilmestys ja värityskin tahtoo vähän näyttää repaleisuudessaan “suuren maalarin keskenjättämältä taideteokselta”, mutta oikein mukava laji joka luonnehtii saaristoa miellyttävällä tavalla ja sen habitus on varsin leimaa-antava tälle miljöölle. Meillä on paljon tällaisia tavalliselle kansalle tuntemattomia, luonnossakin melko huomaamattomia “tasamaantallaajia” lintufaunassamme, mutta juuri ja nimenomaan ne tekevätkin siitä niin suuren ja sykähdyttävän kokonaisuuden. Niin, eiväthän kaikki voi merikotkia olla:) 😉 😉

  2. Ei oltu lähelläkään isotooppia. Polttoväli oli 3700 mm muistaakseni ajjjjettä miten ne ottaa sitten lentokentällä Reinon vastaan? “Anna nimmari!” ja “Lähdetkö kanssamme hotellihuoneeseen kylpemään?” Ajjjjettä on ihanaa olla luontokuvaajien mestari!

Leave a Reply