Tuntematon ystävä laiturilla

outo_lintu_laiturilla_IMG_2161
Nyt olen ymmärtänyt, että Eduskunnassa aiotaan äänestää siitä, saavatko meikkaavat, erityisesti hypähdellen kävelevät miehet mennä naimisiin toistensa kanssa. Minun nuoruudessani niitä hivautettiin pikkuisen turpaan ja sitten jälkeen päin harmiteltiin, kun niistä tuli rocktähtiä ja itsestä hitsaaja. Ei siinä, että hitsaajissa olisi mitään vikaa, mutta helvetin rumat vaimot niillä on verrattuna rocktähtiin. EI SIIS TIETENKÄÄN OLE MEIKKAAVILLA MIEHILLÄ VAIMOJA, VAAN MIEHIÄ, TARKOITIN MEIKKAAMATTOMIA ROCKTÄHTIÄ PAITSI SAATTAA SCORPIONSILLA OLLA HYVÄT VAIMOT AJJJJAJJJ NYT SATTUU PÄÄHÄN MENI JOLLAIN TAVALLA SYKKYRÄLLE TÄMÄ AJATUSKETJU KIRISTÄÄ VANNE PÄÄSTÄ NIINKUIN ARMEIJASSA VÄITIN ETTEI! Ai niin tuo lintu. Mikä lienee saatanan lehtokurppa, aivan sama!

7 Responses to Tuntematon ystävä laiturilla

  1. Ja Luonto-Arvolle tiedoksi, että ei ole kuva otettu nyt, vaan keväällä. Ettei tarvitse hälyytellä mitään professoreita paikalle. “Seitoskurppa pesii 2,4 kuukautta pidempään Etelä-Suomessa kuin 1960-luvulla”. Menköön helvettiin koko professori, meidän verorahoilla on turha saivarrella ajoituksista!

  2. Reinolta puuttuu laiturin päästä uimatikkaat. Siksi se vaimo on ryppyinen. Kylmä vesi saa ihon kiristymään, iho on taas sileä kun teini-iässä. Reinon vaimokin näyttää Scorpionsin vaimoilta.
    Laita se uimaan niin ei tarvi hitsata….

  3. Lähetä Reino vaimo ottamaan pikseleitä Mallorcalta! Rypyt ei varmaan häviä mihinkään, mutta tirpoista saa kuvia. Tosin ehkä vaimon naamarypyt suoristuu hiukan, kun on taas todennut auringon olemassaolon… Luonto-Arvokin on varmaan lähtenyt Mallorcan suuntaan, mutta eksynyt viereiselle Ibizan saarelle bongaamaan “tipuja”. Hehheh, mitäköhän Arvon muistikortille on tallentunut…

    • Nyt on vakava asia koska vaimo ulkomailla ja Luento-Arvo hukassa. Reino yksin syö kylmää jauhelihaa kalsareissaan ja katselee kunnon urheiluruutuja videolta. En voi katsoa nykyisiä, paska tunnari. Ennen oli tunnelmaa: Tii, tii – tit-tit-tit, tii! Tii, tii – tit-tit-tit, tii! Dim-dum-dim-dum, Dim-dum-dim-dum, Tii, tii, tit-tit-tit, tii! Suomi-poika voitti aina, keppi lensi, Räty on hieno mies, ei koskaan yksin kuten Reino! Jauhelihasta jää kalvo kitalakeen, tulkaa vaimo ja Luoto-Arvo, pelastakaa Reino YKSIN PÄRJÄÄN OLEN SUOMALAINEN! EI SIIS KUTEN LAULUSSA, JOKA ON ITALIAINEN PLAGIAATTI!

  4. Vaikeita aikoja elämme. Kävin katsomassa tiernapoikien esityksen. Tasa-arvon takia jokaisessa roolissa oli nuori afrikkalainen. Tarina menetti merkityksensä. Luonto-Arvo ei enää vahvista Reinon tarinoita. Mitä opettaa lapsille. Onko oikein saattaa lasta tällaiseen maailmaan.?

    • Yksin bloggaa Reino, ei vaimoa, ei lapsia (hoidossa, jesss!), ei Luonto-Arviota, ei mitään eikä ketään. Hapanta on otettava, ei muuten kamelin selkä kestä. EI KAMELIN, SE ON RUOTSALAINEN ELÄIN, TARKOITIN SUOMEN HEVOSEN RINTAMALLA KOULIINTUNUTTA SELKÄÄ JOKA KESTÄÄ, kuten kestää myös Reinon yksinäisyys. Sata vuotta kylmää jauhelihaa kalsarisillaan, EN LUOVUTA PERKELE EN ITKE ON VAIN ROKA SILMÄSSÄ!

Leave a Reply