Talitiaisen jouluinen tuijotus

talitiainen_filosofisena_IMG_6756Talitintti on aivan vitun varmasti maailmankaikkeuden tylsin olento. En täysin edes ymmärrä, miksi edes kuvasin tämän. En tosin täysin ymmärrä sitäkään, miksi ylipäätään kuvaan lintuja. Enkä sitä miksi asun rivitalossa ylivilkkaiden lapsien ja nalkuttavan vaimon kanssa, enkä sitä MIKSI SE VITUN VOLVO PUOLTAA VAIKKA OLEN KÄYTTÄNYT SEN HUOLLOSSA SATA KERTAA! KULMAT ON SÄÄDETYY, RENKAAT ON VAIHDETTU PÄITTÄIN, RUNKO ON RISTIMITATTU JA VITUT! Huh, tekipäs hyvää avautua, nyt menen alakertaan availemaan lahjoja. Vaimolle aion sanoa, että minulla on terminaalivaiheen syöpä, koska silloin saan taatusti enemmän kinkkua, rosollia ja mahdollisesti jouluseksiä. Myöhemmin jään toki kiinni, jolloin suhde palautuu entiselle jäätävälle tasolleen. Ei mitään menetettävää! Ihana tunne!

 

5 Responses to Talitiaisen jouluinen tuijotus

  1. Volvo puoltaa koska ruotsalaiset ovat niin kieroja että ei niistä saa suoria. Vaihda saksalaiseen, ei oo kiero.

    “Tipu tipu täällä matonen” tai “tule pikku puluni” on lauseita mitä voi kokeilla siihen seksinbongaukseen. Nokkela nainehan vastaa “haluan kärmeen” tai “perhanan paskalintu”…kaikella on riskinsä.
    Ei hätää, suhde lämpiää viimeistään kesällä jolloin on taas paljon kuvattavaa. Tsemppiä Reino!!!

  2. Volvo puoltaa kun on liian lihava vaimo.

  3. Ehkä vain rohkeekasvuinen. Työnnä vaimo hankeen ja kokeile puoltaako.

  4. Semmoista asiaa että oletteko huomanneet että ennen vanhaan talitintit sanoi titi-tyy titi-tyy ja nyt ne sanoo vaan ti-tyy, että kenen on syy ja kuka on vastuussa?

Leave a Reply