Kesäinen keltasirkku

keltainen_lintu_karjuu_IMG_1965Ihmettelette varmasti, miksi tämä lintu näyttää niin hämmästyneeltä. NO SIELTÄ TULEE JUMALAUTA VASEMMALTA PETOLINTU JUURI MASKIIN! “Saitko sen kuvattua? Varpushaukka, kenties?”, te seuraavaksi varmastikin kysytte Reinolta. NO EN VITTU SAANUT KUN OLI MUISTIKORTTI TÄYNNÄ JUURI SILLÄ HETKELLÄ KUN HAUKKA ISKI! Haukalla on sponssidiili Scandiskin kanssa. “Annamme teille 4 kg hiiriä ja keltasirkkuja per viikko, kunhan ette mene Reinon kuviin.” “Käy.” MIKSEI OLE KOLMIKANTA MIKSI REINO JÄTETÄÄN NEUVOTTELUJEN ULKOPUOLELLE KUIN AMMATTILIITOT PÄTKÄTYÖSOPIMUKSISTA? Huhhuh miten nopeasti voi eksyä hämmästyksestä ravinnon kautta Mikael Jungneriin. Niin on varmasti tapahtunut myös monelle naiselle. HERÄTKÄÄ NAISET REINO ON MIKAELIA PAREMPI! Ei välttämättä vakaampi, MUTTA PAREMPI! Soittelette Reinolle, mutta jos vaimo vastaa, madallatte ääntänne ja väitätte olevanne Pena. Moniääni-Pena.

9 Responses to Kesäinen keltasirkku

  1. Tuo haukkoo henkeä pöyristyksestä. Hämmästyisin minäkin, jos haukuttaisiin keltasirkuksi.

  2. Reino, Pena täällä. Jätä vaimo HETI, ota tästä uusi ja parempi.

  3. Matoa kurkkuun, niin loppuu tuo huuto.

  4. Voihan se olla että lintu haukoo henkeä kun Reino on niin mahdottoman komia mies, oikea miesten mies.

    • Nyt ollaan asian ytimessä. Luomakunnan herrana Reino aina metsässä tallustelee! Alemmat lajit katsovat Reinoa ihaillen ja samalla toivoen, ettei Reino käytä heitä ravintona mihin Reinolla on oikeus paitsi apinoita en syö vaikka Harrison Ford ulkomaalaiseksi muuten vaikuttaa melko miehiseltä, niin MIKSI ON ELOKUVISSA MISSÄ SYÖDÄÄN APINAA? KERRAN ULKOMAALAINEN, AINA ULKOMAALAINEN! Marion oli kyllä aika ketterän näköinen, vaikka ei Indyä jättänytkään Reinon takia jostain syystä. Lutka!

  5. miksi mun viestit ei näy?

    • Siksi koska minulla on täällä päätäntävalta. HAHHAHHAHHAA! Reino on kuningas, pankki ja kansanedustuslaitos tässä blogissa! Turha on reklamoida, Reino vaan keikistelee kärpännahkaviitta päällä ja kruunu päässä! Hajotkaa proletariaatit ja kuokkavieraat, täällä ei astalot heilu!

Leave a Reply