Karikukko kamalan kaukaa

karikukko_kalliolla_crop_IMG_9733 copy
Luontokuvaaminen on mielestäni harrastuksena pystyyn kuollut idea. Kohteet liikkuvat arvaamattomasti, näyttävät persettä, pakenevat maasta – ja kuvaaja joko hikoilee, on kylmissään tai yltä-päältä linnunpaskassa. Jos kiinnostuit, EI VOI KUKAAN KIINNOSTUA PASKAA PASKAA PASKA MAINOS Reinon luontokuvakoulu NYT MENI LINKKIKIN VÄÄRÄÄN PAikkaan ei pysy caps lock päällä MITEN VOI SUUUTTUA ILMAN CAPS LOCKSIA SATTUU SORMIIN TULE KUOLEMA KORJAA REINO! Tässä siis vasta piti tulla linkki, menkää: Reinon luontokuvakoulu.

7 Responses to Karikukko kamalan kaukaa

  1. Todella opettavainen linkki, kiitos Reino! Voinko käyttää tätä 3. – 4. -luokkalaisten kamerakerhossa oppimateriaalina?

    • En kyllä muista tätä koulua kirjoittaneeni, kun heräsin pullo oli tyhjä ja näppäimistön painauma poskessa. Vaimo naputteli naamaa EN OLE QWERTY OLEN REINO ÄLKÄÄ ESINEELLISTÄKÖ REINOA! Huh järjetön darra pitää mennä

  2. Ei ole Reinon tulitikku suussa. On kieli. Toivottavasti Suomen kieli.

  3. Se on lisänokka, kebabin syöntii varten.

  4. Kiinnostuin.

    • Olen pahoillani, tervetuloa käyttämään KAIKKI RAHAT LINSSEIHIN EI RIITÄ KEBABBIIN RAHAT KOHTA KUN PITÄÄ OLLA PUNAINEN VIIVA MIKSI SE VOI OLLA NIIN SAATANAN TÄRKEÄ EI OLE PUNAISTA LANKAA LUONTOKUVAAJAN KÄYTÖKSESSÄ ON VAAN VIIVA! Kirjoitin ensin vahingossa “viina” saattoi olla freudilainen lipsahtud. D on tietysti sitten kuppi. TERAPIAA! REINOLLE KAUNIS TERAPEUTTI HEPENEISSÄÄN EN KESTÄ ILMAN HEPENEITÄ!

Leave a Reply