Haahkan hauska hymy

haahka_IMG_9530_lowres

Hehhehheh! Vittu mikä haahka!

8 Responses to Haahkan hauska hymy

  1. Kyllä on tottavie hauskan näköinen haahkanaaras tässä 🙂 Mutta jotain lystikästä on myös linnun latinankielisessä nimessä Somateria Mollissima. Haahka on saaristomme leimaa-antavimpia lajeja, jonka kohtaamista on vaikea välttää merellä liikkuessa. Meille sisämaan asukeille tottavie tuntemattomampi, sillä sisävesillä haahka on edelleen harvinaisuus. Tuosta kuvasta ei haahkan koko selviä, mutta aikamoinen jötikkä se on, sorsalintujemme suurimpia 🙂 🙂

  2. Haahkanaaras! Hehheh!

  3. Törmäsin isoon parveen naarashaahkoja Mummotunnelissa viime torstaina. Empiriasta ponnistava kysymys: ovatko naarashaahkat lihansyöjiä?

    • Mummotunneli on järjetön paikka. Haahkat puumina ja tunteet kuumina. Ei jumalauta tuli riimi pitää lopettaa suomalainen mies ei ANNA TUNTEILLE VALTAA!

    • Nimenomaan samaa mieltä lintujen ei kuulu maireilla eikä keekoilla! Suomea ei nosteta tästä lamasta muuta kuin konstailemattomilla, mustilla tai muuten arkisen värisillä, konstailemattomilla linnuilla. Tiira on hyvä se on ahkera ja normaali eikä lepää koko aikaa!

  4. Saisko muitakin, kuin lintujen kuvii?

    • Olen myös kuvannut käärmeitä jos linnut loppuu. Ja peuroja mutta mielellään ei peuroja. Kerran kuvasin jonkun kasvin mutta poistin sen muistikortilta ettei se kasva sinne ja näy sitten joka kuvassa. Voi olla että liioittelin.

Leave a Reply