Punarinnan pullistus

oranssi_paskiainen_IMG_3004Vittu että on ohuet jalat. Vähän niinkuin niillä H&M:n mallitytöillä niissä mainostauluissa. Minun mielestäni ne mainostaulut tulisi kieltää, ettei nuorille tytöille tule laihdutustautia. Ja jos niitä kauniita tyttöjä ei kerran voi edes tauluista katsoa, niin vielä vähemmän livenä. Eli koululuokilta pitäisi poistaa kauniin näköiset tytöt, ettei rumemmat häpeä ja hypi ikkunoista. Hehhehhee! “Kylläpä Anneli on nätti tapanpa tästä itseni joutessani!” Ja tietenkin pitäisi myös kieltää mukavat ihmiset kuvista ja kadulta, ettei niille muille paskapäisille ihmisille tule JOKU VITUN KYNSISILSA! ON TÄMÄ KYLLÄ TAAS NIIN SAATANAN HERKKÄNAHKAISEKSI MENNYT LAITTAKAA PERKELE VAIMON SUONIKOHJUJEN KUVIA KATUTAULUIHIN JA KUSKATKAA KAIKKI KELPOIHMISET KAATOPAIKALLE NIIN ONKO SITTEN HYVÄ? KYLLÄ ON SANOO PÄIVI RÄSÄNEN JA VITUT! Huh taas helpotti vaikka en täysin pysynyt mukana tässä purkauksen logiikassa. Kivasti avaan pullon hapanta täs.. JUMALAUTA SIINÄ ON PÄIVI! EI VOI KUKAAN LAITTAA PÄIVIÄ OLUEEN SE ON SAMA KUIN LAITTAISI PAAVIN SEKSIVIDEOON KUKAAN EI USKALLA MASTURBOIDA JOS ON PÄIVI VIDEOLLA! LOPPU!

7 Responses to Punarinnan pullistus

  1. Noh, edelläolevaan tarinaan suoranaisesti kantaaottamatta toteaa nimimerkki “loppukesän metsissä samoillut”, että punarinta tiksuttavine äänineen ja terhakoine olemuksineen on hiljaisten syysmetsiemme väriläiskä vailla vertaa :):) . Useinkin se on ainoa “ääninäyte” mitä loppukesän iltahämärissä suomalainen lintufauna tarjoaa – sillon kun pajulinnun syyslaulu ja hömötiaisen surumielinen “hjyy-hjyy-hjyy” -säekin on vaiennut. Niin, tottavie, arvostakaamme näitä metsiemme ja vainioittemme piristysruiskeita, jotka jaksavat ylläpitää positiivista elämänasennetta (vaikka tosisasiassahan ne noudattavat vain sisäänrakennettua geneettistä koodiaan eivätkä millään muotoa ole olemassa tarkoituksessa “tuottaa” meille yhtään mitään). Ikäänkuin johdatuksena hiljaiseen vuodenaikaan ne meidät saattelevat ja ovat kyllä ( eritoten punarinta, toim. huom) myös keväällä ensi airueina meille kevään viestiä tuomassa.

    • Aivan vaan sellainen tähän, että mitään lintufaunia on turha tuoda meikäläisen tonteille FAUNI ON PUOLIKSI PUKKI JA PUOLIKSI IHMINEN EI VOI OLLA SILLOIN PUOLIKSI LINTU ON MAHDOTON URAKKA SEIS!

  2. PS. Nyt tuntuu olevan kovasti käpylintuja liikkeellä 🙂 Oletkos tutustunut tuohon veikeään ristinokkaan?:) Pikku- ja isokäpylintuja on konstikasta erottaa lennossa toisistaan, siksi samankaltainen on niiden “kli, kli” -lentoääni. Ilmeisesti nyt ovat liikkeellä myös hieman harvinaisemmat lajitoverinsa, nim. kirjosiipikäpylinnut. Siinä vasta mukava “veljessarja” syksyistä metsämaisemaamme ja yhtä niukentuvaa lintufaunaamme piristämään:):)

  3. Kyllä luonnossa nyt on tottavie kuhinaa. Kalasääksellä saattaa vielä olla pesässä norkoilemassa isot lentopoikaset, kun pääskyt ovat valtaosiltaan jo menneet “muille maille vierahille”. Syyskuun loppua kohden maisema hiljenee merkittävästi kun loputkin hyönteissyöjät ovat kaikonneet 🙁 :(. Silloin on petojen ja karaistuneempien pikkulintujen aika. Tunnetkos urpiaisen??? Jykevänokkainen siemensyöjä, jolla on hieman punaista rinnassa ja päälaella. Laulu on aika vaatimatonta rahistelua mutta sykähdyttävän tunnistettavaa kun se vannoutuneena parvilintuna kiertelee syksyisinä päivinä ympäri Suomen 🙂 🙂

  4. Urpiainen on huono ministeri EI VOI OLLA VERKKOSUKKIA TCP/IP EI TOIMI NIIN!

  5. Lähtisin siitä että täällä on liian vähän lehmiä!

Leave a Reply