Vappuhetki Morsfjärdenin lintutornilla

mika_helvetti_IMG_4822Mies oli loppu, muistikortti oli loppu, linnut oli loppu, valo oli loppu, ja sitten tuli tämä. En kehystäisi, mutta parempi kuin ei mitään. Vähän niinkuin vaimo.

One Response to Vappuhetki Morsfjärdenin lintutornilla

  1. Kyllä kotkan – maa- sekä meri- kohtaaminen luonnossa on aina sykähdyttävä elämys, vaikka ei sillä tavalla olekaan enää merkkitapaus kuin vielä takavuosina. “Tikkana” tuntuu tämäkin kaveri olevan, pää tähyää potentiaalista saalista, vai liekö kuvaajan kameran räpsähdys saanut pään kääntymään ja ilmeen tuikenemaan 🙂 🙂 Salassa eivät nämä lintumaailman majesteetit koskaan pääse liikkumaan, siitä pitävät ympärillä räähkyvät lokit ja varikset huolen. Eikö vain tässäkin kannoilla ollut lokkilauma? Joka tapauksessa kotkan siluetin taivaalle saa aina alapuolisen linnuston paniikin valtaan, haahkat pakenevat laumoittain ja muutkin “vesiäiset” nousevat siivilleen. Mutta tottavie mukava makupala kerta kaikkiaan tämä kuva.

Leave a Reply