Barcelonan eläintarhan mietteliäs lintu

hyi_helvetti_IMG_1247

Vaimon muistikortilta. EI VOI VITTU LINTU OLLA NÄIN RUMA! Hyvää pääsiäistä!

5 Responses to Barcelonan eläintarhan mietteliäs lintu

  1. Tästä tulee mieleen, kun olin aikoinaan rauhan turvaajana. Olimme todella vaarallisen miina kentän laidalla ja yksi italialaisnen rauhan turvaaja halusi ottaa ryhmä kuvan. Hän sitten käski ryhmän koolle ja alkoi sihtaamaan meitä kameralla selkä miina kenttään päin. Koska kaikki eivät mahtuneet kuvaan, hän alkoi kävelemään taka perin kameran kanssa. Hän peruuttikin sitten huomaamattaan sinne miina kentälle ja sieltä kuului kliksahtava ääni. Myöhemmin syödessä hän sanoi, että olisi ollut parempi, jos olisi ollut erilainen valaistus.

  2. Jätänpäs tuon Elmerin kommentin ensin lukematta, kun en sitten kuitenkaan naurultani saisi vastattua tähän hieman tieteellisempää argumentaatiota vaativaan debattiin:). Täytyy nimittäin nyt kyllä heittää “pyyhe kehään” ja todeta että havaintovihkoon jäisi tässä tapauksessa kyllä paljon kysymysmerkkejä. Nokka viittaa kapustahaikaraan, mutta väri ja linnun muoto eivät. Niin että nimimerkillä “lisätietoja odotellessa” tässä ollaan. Mutta kapustahaikarakin on omituisine nokkineen kyllä varsin lystikäs veijari sekin:) 🙂 Ei se ole meillä pesinyt, mutta tavattu lukuisia kertoja kylläkin. Haikarastossa on tottavie monta lajia, joiden pesintää meillä kuumeisesti odotellaan: Katto-, Musta-,Jalo- niin ja ehkä myös kapustahaikara. Kaikki ne toisivat oivan lisän meidän pesivään lintufaunaamme omalla, kullekin lajille ominaisella sykähdyttävyydellään, sekä uljaudella – jonka aiheuttaman tunnekuohun vain suuren linnun lähietäisyydeltä havaitseminen voi muassaan tuoda – sekä havaintovihkoon jälkipolvien ihailtavaksi jättämällään kaksoisalleviivauksella ja puolilihavoinnilla (ellei peräti lihavoinnilla, raritettien kohdalla”!! toim. huom.) Näitä majesteettisia lintuja ei meillä voi koskaan olla liikaa!!

  3. Hahah:) 🙂 , kerrassaan mahtava taas tuo Punchline Elmerin hauska tarina 🙂 Olen itsekin nimittäin käynyt Italiassa. Kuvaaminen ei tosiaan ole helppoa, valon määrä, etäisyys, kaikki tuollaiset määreet ovat tärkeitä (vaikken ole millään muotoa kuvauksen ammattilainen – nimimerkillä “näin olen antanut itselleni kertoa” :),- monet siihen liittyvät asiat pätevät myös lintujen havainnointiin: molemmissa käytetään silmille asetettavia apuvälineitä, terminologia kuten polttovälit jnejne. ovat olennaisia kiikareissa ja kaukoputkissakin ((muistanpa itse kun kuvasin ensimmäisiä kuviani mökiltä löytyneellä laatikkokameralla.)) ) Mutta jottei menisi ihan “tekstiiliurheiluksi” on todettava, että lintuhavainnointia voi harjoittaa myös ilman kalliita välineitä. Toki silloin ei päästä siihen tieteellisyysvaateeseen ja eksaktiusasteeseen, jonka esim. allekirjoittanut toiminnalle asettaa, mutta virkistävää ja hauskaa, yhtä kaikki:)

  4. Naimisissa on, näkee synkästä ilmeestä ja pallosta jalassa… Eukko on asettanut liikkumiselle rajat, ihan valkoisella piirtänyt, että siinä olet. Toinen jalka jo ilmassa, että pitäisköhän lähteä mutta perkele, munat on taustalla olevassa pesässä ja huono omatunto riivaa. Toteaa mielessään, että vasta sitten kun lapset on isoja… Voi voi, ihan säälittää kovasti.. Vieläköhän on seksielämää lasten syntymän jälkeen??

Leave a Reply