Meriharakat vauhdissa

lipuntarkastus_IMG_3079

“Lipuntarkastaja kello kolmessa! Vittu nyt pää synkassa, Tane!”

4 Responses to Meriharakat vauhdissa

  1. Jos se pitää vielä erikseen mainita, niin kuvaa ei ole manipuloitu. Eli odotin saatana luodolla viimassa neljä tuntia, että tämä tapahtui, enkä käyttänyt copy/pastea. MIKSEN KÄYTTÄNYT?

  2. Heh, en ihan ymmärtänyt tuota tarkastaja-asiaa, mutta kylläpä siinä tottavie meriharakat “pasteeraavat” yhtä jalkaa. Tiesitkös muuten että sen latinankielinen nimi on “Haematopus Ostralegus”, mikä tarkoittaa suomeksi verijalkaista osterinsyöjää:) Varsin kuvaavia ja informaatiosisällöltään suuria ovat lintujen latinankieliset nimet, ne kannattaa jokaisen opetella:) Ja oppiihan ne kuin itsestään, kun perehtyy lintufaunaan eri kielillä. Meriharakka on vinhasti yleistynyt rannikoillamme, se on äänekäs ja näkyvä “peruskahlaaja”, ja taitaapa sillä sillanpääasemia olla jo siellä täällä sisämaassakin :). Ilolla tervehtii ornitologi tätä lintumaailman väriläiskää, joka tuo lennollaan sykähdyttäviä “vauhtia ja vaarallisia tilanteita” myös ankeaan kaupunkikuvaan!!

    • Se lipuntarkastaja siis symboloi äitisuhdettani ja toimi analogiana minän ja yliminän tekamisiä kontrolloivan herkeäm… Ei jumalauta, enköhän minä ota vaan tätä hapanta!

  3. Mitä vittua, muuten yksi mutta 2 suuta… Tarkottaa sitä, että tänään määrätietoisin askelin baariin ottamaan kahden edestä… ja sit vakaasti kahdestaan vähän silmät punottaen himaan…

Leave a Reply