Outo kalahavainto

outo_kala_IMG_5269Halveksun kaloja, koska ne uivat vedessä, johon Mikko Alatalo on pissannut. Niinikään pyydän tästälähin erityisiä – ja mahdollisesti ulkomaalaisia – kaloja, jotka näyttävät suomalaisilta mutta joilla on hampaat, pysymään kaukana verkoistani. Jos kuka tietää mikä kalalaji tämä on, niin ihan turha tulla tänne elvistelmään! Perustakaa oma luontoblogi jos olette kerran niin eteviä! Viette opettajalle omenoita ja heittelette välitunneilla pikkuvanhaa läppää rehtorin kanssa! HÄVETKÄÄ!

9 Responses to Outo kalahavainto

  1. Tästä tulee mieleeni kun olin Papua Uudessa Guineassa uimassa rannalla, jossa oli niitä maailman vaarallisimpia meduusoja. Minua sitten pistikin meduusa, mutta ei se ollut sellainen vaarallinen. Eikä se tuntunut oikein miltään. Illemmalla näimme myös kerjäläisen – oli ne aikoja!

  2. Toi saalis ei kyllä ollut viikonlopun väärti, itseä ois kyllä vituttanut jos tollanen ois jäänyt haaviin baa
    rireissulta. Tarvii ainakin hammasimplantit, värilliset piilolinssit ja suihkurusketuksen, käytöskoulukin vois olla paikallaan, silmiä ei saa tollai tyhmästi pullistaa eikä nukkua suu auki… Kukaan ei sellasta menoa jää kattelemaan

  3. Voi p***hana. Kyllä sinulle Elmeri sattuu ja tapahtuu. Miten te nyt sitten satuitte juuri sinne meduusarannalle, onhan siellä muitakin? Mutta jännitettä tiettyjen ihmisten elämässä riittää, hauska noista kokemuksista on täällä lukea ja jännittää, että mitähän, mitähän seuraavaksi… voi veljet!! Itse luulen nähneeni tänään nokkavarpusen. Havainto (kuten “nokkiksilla” yleensäkin) perustuu terävään “tsik” -ääneen. Harvoinpa tuota lystikäsnokkaista Coccotraustes Coccotraustes -latinoitua lintua läheltä määrityskelpoisesti näkemään pääsee. Mutta siellä Papualla taitaa olla ihan omanlaisiaan kiintoisia lajeja, onhan “havisvihko” “timmissä”? 🙂

  4. Mullakin lukee ovessa mainoskielto myös enkuksi jotta homma selviää myös ulkomaalaisille.. Yhtenä päivänä lensi semmonen ihana suomalainen vaalean ruskea kotka pään yli, niin paljon oli rahaa taskuissa että liiti matalalla ja huomasi mun syötin… Kohta se tekee pesän mun luo ja sit laitan sen kuvan oveen kera tekstin: tällä vartioin Minä…

  5. Samaan veteen ovat pissanneet myös kuningatar Elisabeth ja Kreivi Lindgren, ja löytyypä sieltä molekyyli myös Tutankhaamonin virtsaa Ebygtistä. Vesi kun haihtuu ja lentelee holtittomasti pitkin palloa ilman viisumia, ja virtsa myös.

    • Totta! Kerran näin sellaisen myyntipuheen jossain luontaistuotepakkauksessa, että “Tehty luonnon omista molekyyleistä!”. Sitä jäin miettimään ja sillä tiellä olen.

Leave a Reply