Sinitiaisen kelluntaa kaislameressä

sinitiainen_hukassa_IMG_4547

En kestä kuvien oikeissa alalaidoissa oleilevia, yleisiä pikkulintuja! Vaadin kuvan keskiosaan jotain jämäkkää lintua – ja isona! Sanokaamme merikotka. Mielellään tekemässä jotain todella erikoista, esim. fronside ollieta. Siinä saisi Reino mainetta ja kunniaa, ja kaikenmaailman Jari Peltomäet ja Markus Varesvuot kyselisivät nöyränä vinkkejä; kuinka tallensit sen – frontside ollien? Entä miten olet noin hieno ihminen? Reino vain kebabbia mutustelisi ja jakaisi tiedonjyväsen silloin, toisen tällöin; “Täytyy olla silmää, pojat, täytyy olla silmää!”

5 Responses to Sinitiaisen kelluntaa kaislameressä

  1. Myös David Attenborouhg kääntyisi varmasti frontside ollie -kuvasta haudassaan – jos olisi jo kuollut.

  2. Tutulta tuntuu… Itseäkin vituttaa, että missä ne isot, tummat ja suomalaiset kotkat piilottelee, vihertinttejä pyörii kyllä jokapaikassa, saattavat olla kohtuullisen varakkaitakin, mutta kyllä siinä pitää olla vähän muutakin perkele…, kuninkaallisuutta siis…

  3. Eikös nuo tintit yleensä viihdy porukoissa,niin oiskohan tuo yksilö niinkuin muua tuttu, että on saatanan äkkipikainen ja äksy ja helvetin itsekäs, huomaamattaan jää aina yksin ja sit ihmettelee,että miks.. Suosittelen vihan hallinta kurssia, terapiaa ja sisäisen lapsen eheyttämistä ja sit hups, käy niinkuin siinä Anderssonin sadussa, että huomaa olevansa Kotka ja flaksi käy ja on hetmiten giftiksessä ja kolmas lapsi tulossa..

    • Ei terapiaa kun verorahat pitää käyttää maanpuolustukseen ja erikoisten ihmisten seurantaan. Muuten tulee erikoisia ihmisiä kadulla vastaan JA MITÄS SITTEN?

Leave a Reply