Joutsenen jännä jahti

kyhmyjoutsen_jahtaa_viattomia_isokoskeloita_IMG_1733Tätähän ei nyt sitten kukaan usko, mutta kuvan joutsen levitoi aavemaisesti tuohon asentoon jähmettyneenä kymmeniä metrejä pitkin vedenpintaa ja jahtasi noita isokoskeloparkoja. Uskon kyseessä olleen jonkinlaisen suprajohtavuuden. Tai okei en usko, mutta onhan tämä nyt NIIN VITUN TYLSÄ KUVA ETTÄ JOTAIN PITÄÄ YRITTÄÄ KEKSIÄ KUN HARVEMMIN TÄÄLLÄ SUOMESSA MITÄÄN KIINNOSTAVAA LINTURINTAMALLA TAPAHTUU TULEE MIELEEN POSTIMERKKEILY TAI SUOJALKAPALLO VAIHTOEHTOINA!

11 Responses to Joutsenen jännä jahti

 1. Jestas kun mun piti oikein rekisteröityä tänne, että pääsen kommentoimaan… mutta kato nyt tarkemmin nuita jahdattavia lintuja. Minusta laji on pelekkä telekkä.

  • Voi olla. Perusongelmana siis on, ettei kiinnosta telkät, ei koskelot. Muuten voisin ehkä alkaa harrastaa brassijujutsua, mutta se on ulkomaalaista ja vaatteet ovat erikoiset.

 2. Näyttää ihan tilanteelta lähipiirissä: ihana daami antaa Vondobelninä potkut lurjusmaisille ex miehille, saatana…

  • Kieltämättä tämä muistuttaa myös minua siitä, kuinka vaimo kohtelee minua epäonnistuneen salakebabretken jälkeen. Siinä ei tunneta armoa ja ilmassa on enemmän keramiikkaa kuin romantiikkaa.

 3. Taidat olla astetta viksumpi tyyppi kerta onnistut aina vakuuttamaan eukon siitä, että kandee jäädä, toiset laitta at once kuvallisen profiilin nettiin ja uskoo että vaihtamalla paranee..

  • En usko, että mikään koskaan paranee entiselleen. Yhä enemmän on naamakoruja ja sossusta saa rahaa hypnoositerapiaan. Minun nuoruudessani korut olivat NAISILLA kaulassa ja jos oli surua, otettiin hapanta. Hienoa aikaa!

 4. Ai tsiisus sä olet poppamies, kävin eilen hypnoosissa ja aloitin tipattoman- mut kaulakoruista en luovu koskaan… Kaiken kyllä maksan ite.

  • En täysin käsitä tipattoman tammikuun ajatusta. Mielestäni asia on yksinkertainen: jos hapattaa, pitää ottaa hapanta. Niin teki myös Kekkonen, ja Suomi menestyi!

 5. Niin, heh, mahtaako asia olla niin? Nyt olisi kiva tietää mitä “kuvan ulkopuolella” tapahtui. En nimittäin usko että joutsen jahtaisi telkkiä, ne kun ovat vesilintuja ja monessa suhteessa “samassa veneessä” (Lue: niillä on yhteisiä vihollisia, yhteinen biotooppi jnejne.) Voi tietysti olla että joutsen katsoi olonsa telkkien taholta jotenkin uhatuksi ja ryhtyi sen vuoksi näinkin drastisiin toimiin ts. hätyyttelemään “vesiäiskollegoitaan”. Sitäpaitsi telkät ovat kuvassa etualalla ja joutsen taaempana 🙂 Mutta oli niin tai näin, siinä on vesi varmasti pärskynyt kun joukko vesilintuja on saanut “lennonjohdolta” käskyn nousta ilmaan 🙂 🙂 Sykähdyttävä luontokokemus veden äärellä on varmasti saanut kuvaajankin pauloihinsa!!

 6. Nykyään on sitten kaikki mahdollista, että häntäkin voi purra, oliko se puuman? Hiiren häntä se ei ainakaan ollut, sellainen on ex ukon uudella, hähää, siitähän sai…

Leave a Reply