Kappas, kelon kyljestä kuuluu käpytikan kauas kaikuva koputtelu!

Tikka_strikes_back_osa2

Koulussa sanottiin, että evoluutio on vuosimiljoonien kuluessa nähnyt melkoisen vaivan kehittääkseen tikan pääkallon ja niskan sen aivoja suojaavaksi iskunvaimennusjärjestelmäksi. Seuraavaksi evoluutio voisi ystävällisesti käyttää viisi minuttia ja hakea sen tikan HELVETTIIN HAKKAAMASTA MINUN KELOA kun en saa nukuttua! Samaan hintaan voisi myös poistaa ihmiseltä umpisuolen ja koiralta vaiston runtia takajaloillaan paskantamisen jälkeen. Molemmat täysin turhia. Ja Helsingin herrat!

2 Responses to Kappas, kelon kyljestä kuuluu käpytikan kauas kaikuva koputtelu!

  1. Heh, luulenpa että “kauas kuuluva koputtelu koituu kaikkien kivaksi” 🙂 Tikan pääkallon ja niskan iskunvaimennusjärjestelmää on nimittäin tutkittu vuosikymmeniä ja näitä tuloksia on käytetty mm. liikenneturvallisuustyössä. Tahtoo sanoa, kehitetty parempia mekanismeja suojaamaan ihmisiä törmäyksissä. Tikka on vain yksi esimerkki siitä miten luonto antaa meille ratkaisuja ongelmiin. Niinpä kun turvatyyny “posahtaa” autoilijan naamalle, hänellä onkin syytä lähettää lämpimiä ajatuksia yläkertaan. Eikä välttämättä sen korkeammalle kuin missä “Käpis” nakuttaa: “Kiitos tikka teknologiasta, ei ollut aika mun vielä “Knocking on heaven´s door” :):)

  2. Joskus toivoisin olevani syntynyt ihan eri aikakaudelle.

Leave a Reply