Käärmeystävä metsän siimeksessä

anakonda_IMG_7719 anakondaIMG_7700

En voi arvostaa sitä, että lähtee metsään kuvaamaan lintuja, niin tulee käärmeitä. Vielä vähemmän arvostan sitä, että käärmeet ovat halpatuontia, eivätkä varsinaisia kyitä. Liian värikästä, jopa kieli näyttää vaimon luomiväriltä. Ehdotan, että pysytään vanhoissa kunnon eläimissä.

2 Responses to Käärmeystävä metsän siimeksessä

  1. Noh, kuvaajan elämä on näköjään “verta, hikeä ja kyyn eleitä” – niin kotona kuin metsässä (Heh!). Tottahan se on että kun harrastajan tarkka silmä suuntautuu yläilmoihin, joskus jää huomaamatta mitä “ruohonjuuritasolla” tapahtuu. Oikea luonnonystävä on kuitenkin kiinnostunut kaikesta luonnossa, kokonaisvaltaisesti, olkoon varsinainen erikoistumisala sitten siivekkäät, matelijat tahi vaikkapa “vetten vilja”. Itse, kuten varmaan olet huomannutkin, olen vahvasti suuntautunut linnustoon. Mutta “välipalana” tällaisella lintupalstallakin kyllä käärmekin menee.

  2. Minusta olisi hyvä, jos kirjoittaisit normaalisti.

Leave a Reply