Käärme käymässä

kyy_saatana_lekaa_tuli_IMG_1099
Viltille tuli sympaattisen näköinen kyy, jonka tapoinkin heti lapiolla, koska muistin, että kanslaistaidon oppikirjassa sanottiin, että kyy tulee tavattaessa tappaa. Poltin vielä kyyn jäänteet 98-bensalla Itämeren rannalla ja harmi kyllä iso osa bensasta valui veteen, kun kanisteri kaatui. Sen jälkeen kävin kaatamassa tikkailla jäteöljyt yhteen liito-oravan pesään joka on vituttanut jo kauemman aikaa. Sitten kävin kyykkypaskalla maakotkan pesässä ja pyyhin perseen siimesjäkälällä. Iltasella kävin vielä raudoilla pyytämässä ja suuhun raiskaamassa saimaannorpan.

No en tehnyt mitään edellä mainituista, koska tuo käärmehän on todellisuudessa harvinainen musta muunnos rantakäärmeestä, jonka tunnistaa silmäterästä, joka kyyllä olisi kissamainen mutta tällä on täysin pyöreä. Ajattelin vaan ihan vittuuttani nostattaa vähän HIPPIEN PULSSIA KOSKA TEILLÄ ON VITUN ÄRSYTTÄVÄT VAATTEET JA VÄHÄN HAISETTEKIN VÄLILLÄ PASKALLE! TÖIHIN vaimo tulee pitää mn’ä!

4 Responses to Käärme käymässä

  1. En kyllä myönnä, että kaipaisin tähän Luonto-Arvon kommenttia, MUTTA VÄHÄN ON TÄÄLLÄ SAATANAN YKSINÄISTÄ YKSIN KIRJOITELLA TÄSSÄ MIEHELLE TULEE HAPPAMAN OTTO MIELEEN MIELEEN ENKÄ PUHU MISTÄÄN OTTO HAPAN -NIMISESTÄ HENKILÖSTÄ ÄLKÄÄ VÄÄRISTELKÖ!

  2. No ettei tarvi yksin olla, niin laitetaan vanha hippien sananlasku: Pieniä ovat delfiinit joulukaloiksi.

  3. Saiskohan tuosta oivat sormikkaat? Tai edes vyön.

  4. Aika ikävällä tavalla kyllä käärmettäsi esittelet! Ja noin mustakin. Suomalainen Mies! Eihän tässä enää tiedä mihin uskoa.

Leave a Reply