Vipinää västäräkin pesässä

vastarakki_taidekuva_IMG_7966Pyysivät ruokaa Reinolta. REINOLTA! Minä olen käyttänyt koko ajan kondomia enkä ruoki enää yhtään kersaa SE ON AIVAN SELVÄ TURHA TULLA PIIPITTÄMÄÄN olihan ne aika söpöjäkin MUTTA EI MITÄÄN ILTATÄHTEÄ TULE REINOLLE hirvittävän pörröisiä kiva olisi silitellä JUMALAUTA EI MIES SILITÄ vaikka vaimokin vähän niille jokelteli niin MINÄ MIETIN JÄÄKIEKKOA JA ARMEIJA-AIKOJA JA HELISTIMI ENNN MENKÄÄ POIS LUKEMASTA EN KESTÄ TÄTÄ PAINETTA!

3 Responses to Vipinää västäräkin pesässä

  1. Tottavie, nyt on luonto ja lintufauna täynnään kiirettä ja tohinaa!! Emot ruokkivat kuumeisesti vastakuoriutuneita poikasiaan, toiset suorittavat vielä haudontaa 🙂 Poikaset on saatettava maailmalle, ja alati väijyviltä pedoilta (lue: minkki, varis, supikoira, harakka, orava jnejne.) olisi suojauduttava. Vilskettä siis riittää ja sitämyötä myös meille luonnosta kiinnostuneille paljon kaikenlaista katseltavaa ja havainnoitavaa!! 🙂 Muistammehan toki suhtautua luontoon nöyrän kunnioittavasti; siis: ei häirintää vaan asiallista ja vaiteliasta käytöstä “luonnon suuressa temppelissä” liikuttaessa. Mitä kuvaan tulee, niin siinä on maailmalle varttumassa viisi somaa “riukupyrstöä” 🙂 Onnea ja menestystä vaan näille västinpojille!!! PS. Varoituksen sana tähän: luonnossa nyt toikkaroivat, varsin heiveröisiltä näyttävät linnunpojat on syytä jättää rauhaan!! Vaikka ne näyttävät eksyneiltä tai “puusta pudonneilta”, emot kyllä tosiasiallisesti ja reaaliaikaisesti tarkkailevat lähistöllä ja huolehtivat niistä.

  2. Olisi hirveän kiva JOS EIVÄT TULISI MEIDÄN TONTILLE JOS EIVÄT OLE SITÄ MAKSANEEET!

  3. Ei ne mitään ruokaa pyydä – irvistelevät vaan, niinkuin kaikki muutkin naapurin huonosti kasvatetut kakarat pihalla. Jos ruokaa pyytävät niin pitää olla hampurilaisia ja nuketteja – ei kelpaa kunnon porilaiset. Kun tarjoaa pikkusormen niin nälissään ahmivat koko käden. Niin kävi naapurin vanhalle isännälle merillä – hai vei käden ja nyt on muovinen tilalla. Vei vielä vasemman, joka oli se mieluisampi – oikea ei kuulemma tunnu oikealta.

    Meillä joku ulkomaalainen töyhtöhörväke teki tyhmyyksissään pesän ulko-oven päälle. Ei se kai siellä hirveän pitkään viihtynyt – taikka viihtyi – omissa oloissaan, kun ei sitä koskaan näkynyt – eikä kuulunut. Vaimo vannoi vielä viikko sitten nähneensä keittiön ikkunasta jonkin siivekkään sinne lentelevän. Kysyin jotta oliko lepakko, mutta vaimo ei osannut sanoa sen suuntauksista sen enempää. Saas nähdä mitä sieltä ulos mönkii.

Leave a Reply