Espanjan oravan oudot elkeet

ulkomaalainen_orava_jurrissa_IMG_5221_lowres

“Tapannnn sinut tuskallisesti, ellet anna pähhhkinää!”, tuntuu uhoavan vaimon Espanjassa tallentama orava. Pelästyksissään vaimo kaivoi käsilaukustaan lentokoneesta jääneitä pähkinöitä ja antoi ne oravalle. Tarkkasilmäinen katsoja saattaa huomata pähkinöiden syönnin jälkeen lievän muutoksen samaisen oravan ilmeessä:

muka_mukava_orava_IMG_5253

En voi kyllin korostaa säännöllisen aterioinnin merkitystä verensokerin hallinassa. Enkä korosta.

6 Responses to Espanjan oravan oudot elkeet

  1. Espanjasta muistuukin mieleeni sujuvasti etelä Eurooppa ja siitä Afrikka. Olin kerran metsästämässä leijonia Keniassa ja opas sanoi, että alueella liikkuu harvinaisen agressiivinen uros leijona. Se oli tappanut paitsi paikallista karjaa, myös pari alku asukasta ja tuntui tappavan jopa ei ärsytettynä. Meitä oli jeepin lavalla kuusi metsästäjää, ja päivän jälkeen menimme sitten hotelliin. Mitään saalista emme saaneet mutta hotelli oli todella mukava. Myös aika edullinen.

  2. No olipas jälleen tarina, tottavie 🙂 Sinulle tuntuu sattuvan ja tapahtuvan, ihan tässä kateeksi käy. No ei ehkä sittenkään. Kun on tällainen hieman aranpuoleinen suomalainen, niin meikäläinen fauna rauhallisine tuttuine eläimineen, vaarattomine sekä sopivankokoisine nisäkkäineen, harmia tuottamattomine myrkyttömine hämähäkkeineen ja muine meille soveliaine matelijoineen sekä vaaratilanteita ja yllätyksiä aiheuttamattomine ilmiöineen tuntuu juurikin sopivalta 🙂 Mutta jännittävä noita tarinoita on kyllä täällä neljän seinän sisällä lämpimässä lukea! Oletpas varsinainen Hemingway kertakaikkiaan 😉

  3. PS. Tuo edellinen siis kommenttina tuohon Elmerin pistämättömään tarinointiin.

  4. Toi eka ilme on se kun baarissa annetaan ymmärtää, että ollaan pörssifirman johtajia tai ainakin sinne suuntaan menossa, toi seuraava taas sen jälkeen kun totuus tuli julki ja jäljellä on pelkkä Lööv…

  5. Tokan oravan nimi on Maire. Ihan sillanen ilme.

Leave a Reply