Korppi on siirtymässä erämaista kohti asutusta

corvus_corax_my_old_nemesisNeljä tuntia kyttäsin korppia ja otta palo auringossa, niin sitten sain suttusen kuvan. Kannatti varmaan joo ostaa kamerat ja objektiivit ja statistiikat ja hevosevvitut kuvaa enää koskaan mitään!

2 Responses to Korppi on siirtymässä erämaista kohti asutusta

  1. Pitää kyllä arvostaa luonnonsuojelutyötä ja sitä miten korppikantakin on saatu elpymään. 70-luvulla se oli arka erämaalintu mutta nyt sinäkin saat ihailla ja kuvata sitä melkeinpä kotipihallasi. Sama asia laulujoutsenen, tuulihaukan, merikotkan ja kohta varmaan myös valkoselkätikan kohdalla. Luonnonsuojelutyö kannattaa! (Toki on myös harvinaistuneita, esim. kuukkeli, riekko, peltosirkku) Nyt varmaan muuten jo merikotkan haaskaruokkiminen on lopetettu, niitä alkaa olla jo ehkä monin paikoin liikaakin, ainakin haahkat ovat vaikeuksissa kun kotkat syövät kaikki poikaset. Mitä mieltä itse olet?

    • No minä en jumalauta ymmärrä niitä merkikotkia. Seitsemän päivää olin merellä, niin paras kuva mitä sain merikotkasta oli suttuisempi kuin monet maksulliset naiset! Että on eläimellä vaisto lentää sadan kilometrin korkeudessa ja välttää täysin laillisesti eteneviä veneilijöitä. Ja nyt ne povaa jo pelastusliivejä suotuveneisiin! Ei riitä resoluutio, ei maalaisjärki, ei Helsingin herroihin eikä heidän suttuisiin kotkiinsa! Pitäkööt Itämerensä!

Leave a Reply