Eilen tällä saitilla 120 000 kävijää, Joutsen kiittää!

joutsen_tokossa_IMG_5430

Joku helvetin kalapuikkoviiksi ITK-kaveri kävi juuri kääntymässä ja sanoi, että oltiin rikottu tällä saitilla eilen joku kävijäennätys. Varmaan tulee kauhee puhelinlasku, koska kuvia oli kuulemma siirretty yli 100 Gigatavua vuorokaudessa. Vaan asiaan: Joutsenen jos voisi opettaa olemaan tuossa asennossa pitkään, niin siitäkin olisi jotain hyötyä tälle luomakunnalle. Käyttökohteiksi tulee mieleen esim. tarjoilija (kuppi siipien väliin), Sateenvarjoteline (jaksaa-jaksaa!) ja täytetty eläin (nappi otsaan). Menisitte töihin ettekä lukisi enempää!

3 Responses to Eilen tällä saitilla 120 000 kävijää, Joutsen kiittää!

  1. Linnut ovat hyvä harrastus – sen ovat jo monet suomalaiset havainneet. Nykyajan “tekstiiliurheilun” maailmassa harrastukset ovat yhä kalliimpia ja monimutkaisempia. Lintuja voi helpoimmillaan “bongailla” vaikkapa olohuoneen ikkunasta. Itse olen nähnyt monia kiintoisia lajeja ihan vaan kotipihallani, ja mökkipinnalukuni on 132 – ei lainkaan hullummin:) Ehkä tuo joutsen tuossa kuvassa aplodeeraa lintuharrastajille, ikään kuin sanoen: “Jatkakaa vain valitsemallanne tiellä, luontopolulla tahi pitkospuulla. Kyllä me linnut teidän kiikareittenne ja kaukoputkien näkökenttään tulemme ja suomme sykähdyttäviä luontoelämyksiä jatkossakin!!”

Leave a Reply